Last news in Fakti

6 Август, 2020 17:28 3 204 13

Хеви метъл легенди забиват в Пловдив на 18 септември (ВИДЕО)

  • u.d.o.-
  • удо диркшнайдер

U.D.O. с концерт в Античния театър

Хеви метъл легенди забиват в Пловдив на 18 септември (ВИДЕО) - 1
Снимка: udo-online.com

Хеви метъл ветераните от U.D.O. ще бъдат в Пловдив на 18 септември, германската банда с вокалист Удо Диркшнайдер ще изнесе концерт в Античния театър.

Събитието е част от културния календар на града, уточняват организаторите, предаде БТА.

Концертът е в рамките на Music of the Ages. Част от тези събития е и вече обявеното гостуване на Opeth - на 20 март в софийската зала „Универсиада“ със специални гости The Vintage Caravan от Исландия.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гаргамел

    20 0 Отговор
    Eхааааа accept ми бяха любими 80те като ученик.
    Браво на Удо

    Коментиран от #12

  • 2 Гост

    14 0 Отговор
    Великан!
  • 3 Електрошок

    15 0 Отговор
    Никога няма да озвучават гей-парад с Аксепт!Това е музика за мъже!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Таня

    5 0 Отговор
    Там сме!
  • 6 criminal

    1 0 Отговор
    🤘🤘🤘🤘🤘🤘🤘🤘🤘
  • 7 ИМПЕРИАЛИСТ

    1 6 Отговор
    Българщината ни е атакувана непрекъснато и от всякъде. Този могъщ извор, българската народна песен, целенасочено се отравя и затлачва. На нас денонощно ни се натрапва, ЧАЛГА, ПОП, РОК, МЕТЪЛ и разбира се некъдърно обработен фолклор с малки изключения. Целта е, -"ПРОСТ НАРОД-СЛАБА ДЪРЖАВА"- народна поговорка.
    copy-paste: "...........Традиционната музика на всеки народ представлява една от най-важните съставки на неговата култура, наред с езика, религията, обичаите и др. Безспорно, всеки народ представлява сбор от производители и консуматори, но културата е това, което поддържа равновесието между тях. Без културата, балансът се измества в посока към консуматорите, което е естествен природен закон. ........."

    Коментиран от #8, #9

  • 8 Джудже

    10 1 Отговор

    До коментар #7 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    Ти какво предлагаш, всички да слушат единствено народна музика, че всяка друга музика едва ли не убива българщината!!! Освен това, как можеш да сложиш "ЧАЛГА, ПОП, РОК, МЕТЪЛ" под общ знаменател!!!
  • 9 Граовец

    5 1 Отговор

    До коментар #7 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    ти на какви гъби си
  • 10 е х оооооооооо

    0 6 Отговор
    Тоз ветеран от Плевенската епопея , защо ни е ?
  • 11 Hard&Heavy

    5 0 Отговор
    В последните 20 год. се разсцепих от концерти, вкл. 7 - 8 на Accept и два на U.D.O. Accept определено са мнооого напред във формация с Марк Торнило! Миналата година сцепиха мрака на Антиката с филхармонията! И от 2010 са отново в играта, а и Metallica, и Judas Priest в последните 4 - 5 год., щото от началото на новия век единствени и само Helloween поддържаха духа на най-добрите от 80-те със стойностна продукция!!!
  • 12 Jack Bauer

    0 1 Отговор

    До коментар #1 от "Гаргамел":

    Миналата година гледахме Accept с Пловдивската филхармония на Античния, сега е ред на U.D.O.

    Коментиран от #13

  • 13 тоз

    0 0 Отговор

    До коментар #12 от "Jack Bauer":

    Филхармония и тежък метален рок са две различи неща.Другото е комерсиализация -бизнес- търговия - за парички ,а сме тъпаци.