9 Август, 2020 11:37 2 855 2

Джъд Лоу стана баща за шести път (СНИМКИ)

  • джъд лоу-
  • бебе-
  • филипа коан-
  • раждане-
  • разходка

Това е първо дете за настоящата му съпруга Филипа Коен

Джъд Лоу стана баща за шести път (СНИМКИ) - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Папараци заснеха звездата Джъд Лоу на разходка из Лондон със съпругата му Филипа Коен, която му роди дете, пише руският портал "24 СМИ", цитиран от life.dir.bg.

47-годишният актьор стана баща за шести път, след като 33-годишната му съпруга го дари отново с наследник. Това заключение направиха феновете след публикуването на снимки на папараци в мрежата. На тези кадри наскоро родилата Коен се разхожда в обикновена черна рокля, показваща фигура без впечатляващото коремче. За нея това дете е първородно, но двойката не е обявила официално новия член от семейството.

Също така феновете на Джъд Лоу се забавляваха от сцената, заснета на серията от снимки, която шеговито кръстиха "Сложи си маската!". По време на разходката из Лондон актьорът искаше да се отърве от медицинската маска и след това започва да се оглежда. Но тогава Филипа очевидно му дава строго нареждане да си сложи предпазното средство, което секунди по-късно Джъд прави с израз на мрачно примирение.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

put on your mask.😷 #JudeLaw #london #mask

Публикация, споделена от Jude Law (@d.judelaw) на Авг 8, 2020 в 3:35 PDT

 


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 РЕАЛИСТ

    6 1 Отговор
    Абе, не му се произнася името Джъд в Англия, ама нейсе. Да са му живи и здрави децата. Винаги ще го свързвам с ролята му на Василий Зайцев.
  • 2 Urban Dictionary

    3 0 Отговор
    Човека се казва Джууд а не Джъд. Аллооооо!