Last news in Fakti

9 Август, 2020 18:38 3 391 2

Камерън Диас спасила брака на Роби Уилямс

  • роби уилямс-
  • камерън диас-
  • брак-
  • съпруга

Айда Уилямс благодари на актрисата, че е провела съдбоносен разговор с Роби преди близо десетилетие

Камерън Диас спасила брака на Роби Уилямс - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Бракът на Роби Уилямс и съпругата му Айда е един от онези бракове, на които хората могат да завиждат. Двамата са по-влюбени от всякога, отглеждат четирите си деца щастливо и се радват на съвместния живот. 

Не винаги обаче нещата са били така прекрасни, напомня си самата двойка в излъчен наскоро подкаст. Преди да станата официално двойка пред очите на закона, те се преживели доста труден период и дори са били разделени за кратко. 

В подкаста им "Вкъщи със семейство Уилямс" Роби разказва как е бил в хотел Шато Мармон в Ел Ей, докато отношенията им са били "на пауза". По време на престоя си там, той се е сблъскал с Дрю Баримор и Камерън Диас, която му е дала един много важен съвет, който по-късно се оказва, че спасява брака им.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Episode 6 is now live - please listen and subscribe x (link in bio)

Публикация, споделена от Robbie Williams (@robbiewilliams) на Авг 6, 2020 в 1:24 PDT

 

"Обяснявах им как съм скъсал с този невероятен човек и от устата ми излизаха само думи за това колко си прекрасна, красива, забавна, интелигентна...", разказва музикантът пред Айда. "И Камерън Диас ми каза: "Не ми звучи сякаш нещата са свършили...". В този момент усетих как трябва да ти се обадя и да ти предложа да се оженим.", завършва разказа си Роби. 

А съпругата му Айда допълва: "Благодаря на Бог за Камерън Диас. Следващият път като я видя, ще я разцелувам. Представяш ли си какво щеше да е, ако тя не ти беше казала това? Ако никога не бяхте провели този разговор?"

Само преди два дни двойката отпразнува десетата годишнина от брака си с романтична екскурзия.

 


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Лилав венец

    1 1 Отговор
    Плюй на главата мечо, плюй!!