Last news in Fakti

13 Август, 2020 14:38 2 100 2

Сериал за живота на принцеса Даяна тръгва по Netflix

  • сериал-
  • принцеса даяна-
  • netflix-
  • бродуей-
  • мюзикъл

Това е първият път, когато шоу от Бродуей се адаптира за малкия екран преди театралния си дебют

Сериал за живота на принцеса Даяна тръгва по Netflix - 1
Снимка: Shutterstock

Сериал, направен по мюзикъл за живота на принцеса Даяна, ще бъде излъчен в Netflix до края на годината, преди премиерата на спектакъла на Бродуей, съобщи BBC, цитиран от "Дарик".

Това е безпрецедентен ход за развлекателната индустрия, която се бори с пораженията, нанесени от коронавируса.

Бродуейските театри остават затворени заради пандемията и едва ли ще отворят врати до края на тази година, твърдят експерти.

Мюзикълът, базиран на житейската история на принцеса Даяна, най-вероятно ще има премиера на театрална сцена след 25 май догодина.

Телевизионна версия на мюзикъла, включваща оригиналния актьорски състав от спектакъла на Бродуей, ще бъде заснета без публика в Ню Йорк.

"Въпреки че няма заместител на театъра на живо, за нас е чест да бъдем част от качественото развлечение, което Netflix предлага на своите абонати по целия свят", казват продуцентите на сериала.

Това е първият път, когато шоу от Бродуей се адаптира за малкия екран преди театралния си дебют.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Transpocalypse

    1 0 Отговор
    В главната роля Дейвид Фърниш
  • 2 интересно

    0 2 Отговор
    много е важно кой го е режисирал понеже едва ли ще кажат изтината за нея дъртата кукумяфка не я харесва и затова си отиде така млада !!! блажени са вярващите че смъртта и е инцидент...