9 Октомври, 2012 15:22 2 719 2

Башар Рахал преподава тънкости пред камерата

  • башар рахал-
  • монтфиз-
  • курс

Башар Рахал, известен и като Лошия от сериала „Стъклен дом“, става художествен ръководител на млади актьори по тънкостите на играта пред камера и на сцена в Актьорски школи МОНТФИЗ.

Курсът, който започва на 13 октомври, ще е изцяло с практическа насоченост. „Искам да стане ясна разликата в актьорската игра между киното и театъра, понеже ми е писнало да гледам колко театрални са актьорите на снимачната площадка и колко не им достига на сцената”, споделя Башар Рахал, който има зад гърба си участия в близо 40 холивудски и родни продукции, след които „Стъпки в пясъка“, „Корпус за бързо реагиране“ и др.

Една от темите, разглеждани по време на курса, ще бъдат кастингите и успешното представяне на подобни прослушвания.

За включване в едномесечния курс кандидатите – младежи, възрастни и дори професионални актьори, трябва да подготвят материал по избор: откъс от проза, пиеса, филм, монолог, басня или стихотворение за пред камера. Подборът на 13 октомври, когато започва и курсът, ще се проведе в Танцов център МОНТФИЗ зад Mall Of Sofia.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Красен

    0 0 Отговор
    Кеш пара ?
  • 2 МОНТФИЗ

    0 0 Отговор
    190 лева струва целия курс (40 академични часа по 45 минути).
    http://www.montfiz.com/kurs-po-kinoaktjorsko-maistorstvo-za-mladezhi-i-vazrastni