15 Август, 2020 16:09 3 190 0

Агилера сподели ВИДЕО към песента си за игралния филм "Мулан"

  • мулан-
  • кристина агилера-
  • песен-
  • игрален филм-
  • анимация

Певицата се завърна към правенето на музика с впечатляващо видео

Певицата и актриса Кристина Агилера се завърна с нов музикален клип, предаде ЮПИ, цитиран от dir.bg.

Русата изпълнителка пусна видео към песента си "Loyal Brave True". Песента е част от саундтрака към игралната версия на "Мулан" на "Дисни". Видеото е режисирано от създателката на филма Ники Каро.

Кристина Агилера е записала за игралния римейк и нова версия на "Reflection" - парчето, което изпълнява в анимацията "Мулан", излязла през 1998 г.

Заради пандемията и масовото затваряне на киносалони, премиерата на "Мулан" ще се състои в стрийминг платформата на компанията - Disney + на 4 септември. Освен че трябва да разполагат с абонамент за платформата, феновете, които искат да изгледат заглавието, ще трябва да заплатят допълнителни 29,99 долара. В страните, в които сайтът не функционира - сред които е и България, филмът все пак ще бъде излъчен на голям екран. Премиерата му у нас ще бъде на 11 септември.

 


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА