Last news in Fakti

25 Август, 2020 13:58 3 479 5

Обявиха най-тъжния филм на "Дисни"

  • филм-
  • тъжен филм-
  • драма-
  • анимация-
  • бамби-
  • дисни-
  • disney+-
  • disney

Класическата анимационна драма е определена за най-разплакващия филм

Обявиха най-тъжния филм на "Дисни" - 1
Снимка: shutterstock

„Бамби“ е избран за най-тъжния филм на „Дисни“ в анкета на Radio Times, а „Bare Necessities“ от „Книга за дгунглата“ е избрана за най-развеселяващата песен.

Класическата анимационна драма е определена за най-разплакващия филм на известното студио от 38% от анкетираните, вероятно поради първата сцена, в която главният герой губи майка си.

„Бамби“ е избран за най-емоционалния филм на „Дисни“ от жените, но мъжете са избрали филма „В небето“ на „Пиксар“ като филма, който е най-вероятно да предизвика сълзи в очите им. Той е избран от 35% от анкетираните в проучването като един от най-тъжните филми на стрийминг услугата Disney+, в което участват повече от 11 000 души, малко преди „Цар Лъв“, който са избрали 34%.

Анкетираните е трябвало също да изберат най-приповдигащите песни на „Дисни“, като „Bare Necessities“ е избрана от 40%.

„You've Got a Friend In Me“ от „Играта на играчките“ и „Hakuna Matata“ от „Цар Лъв“ също са сред предпочитаните.„Мери Попинз“ е обявен от потребителите като филма на „Дисни“, предизвикващ най-голяма носталгия, следван от „Мисис Даутфайър“.

Тим Гланфийлд, редакционен директор на RadioTimes.com, каза: „Блестящите филми и техните саундтраци имат способността да останат с нас през целия ни живот - карат ни да се усмихваме и да плачем и могат да ни пренесат обратно във време и места, свързани с мили спомени“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Съби Трачев

    0 4 Отговор
    Миленкеее не ни занимавай с американски глупости , предпочитам европейско кино , тез измишльотини с сюжети за малоумници

    Коментиран от #2, #3

  • 2 Princess V.L.T.

    6 1 Отговор

    До коментар #1 от "Съби Трачев":

    Глупаво изказване..Няма значение дали био американски,ирландски,шопландски,френски,корейски дори японски важното е,че Уолт Дисни са се трудили!И трудът им е оценен! Стига с тази злоба.. ако бяхте малко по-умен нямаше да се изразявате този начин,но ето какво е България изостанали,спряни,злобни,пълни с ненавист хора!👏🏻👏🏻👏🏻

    Коментиран от #4

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Hellish

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Princess V.L.T.":

    Добре казано,

    Това ни е манталитета за съжаление, да плюем всичко.
    Извън темата е, но всяка статия за Кубрат Пулев, отдолу коментарите са само негативни.
    Оставете настрана дали ви харесва като човек. Това е български спортист представящ нашият флаг. Трябва да подкрепяме българина винаги, не да стискаме палци да загуби.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.