Last news in Fakti

31 Август, 2020 11:15 1 385 3

Лейди Гага с 5 отличия на музикалните награди на MTV

  • лейди гага-
  • награди-
  • mtv

Повечето от които за сътрудничеството ѝ с Ариана Гранде над парчето "Rain on Me"

Лейди Гага с 5 отличия на музикалните награди на MTV - 1
Снимка: Shutterstock

Ексцентричната поп звезда Лейди Гага, която се изявява и като актриса, доминира на видео музикалните награди на MTV. Певецът Weekend спечели топ отличието за видео на годината. И двете звезди отправиха послания, свързани с настоящото глобално положение - "Носете маски" и "Справедливост за Джейкъб Блейк и Бриона Тейлър", съобщават световните агенции, цитирани от dir.bg.

Лейди Гага грабна пет награди, повечето от които за сътрудничеството ѝ с Ариана Гранде над парчето "Rain on Me". Поп звездата беше отличена и като изпълнител на годината и получи новоучредена почетна награда.

Певецът Уикенд грабна водещия приз за видео на годината за "Blinding Lights".

Церемонията за видео музикалните награди на MTV с водеща певицата и актриса Кики Палмър беше посветена на актьора Чадуик Боузман, чиято смърт от рак на дебелото черво на 43-годишна възраст шокира феновете. Боузман, прочул се с ролята си във филма "Черната пантера", беше почетен не само като герой на големия екран, но и в реалния живот.

  


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Transpocalypse

    1 0 Отговор
    Номинирана в категория най-дълъг инструмент. С майка директорица в ООН може и министър на пеенето да стане.
  • 2 Ти да видиш

    1 0 Отговор
    Че някой гледа ли още МТв?
  • 3 Глас Народен

    1 1 Отговор
    Като ги направи 9, ми съобщете да коментирам.