Last news in Fakti

18 Октомври, 2020 12:41 4 142 7

Дуа Липа бясна на британски таблоид

  • дуа липа-
  • таблоид-
  • правила за безопасност-
  • пандемия-
  • нов клип

Според „The Sun“ не са спазвани строгите правила за безопасност при заснемането на клипа й

Дуа Липа бясна на британски таблоид - 1
Снимка: Shutterstock

Попзвездите правят всичко възможно да ни забавляват по време на пандемията. Дори да сме наясно, че все още ни остава много, за да танцуваме на песните им отново в дискотека.

Всъщност тази ситуация, в която свободното време премина от масово събитие в нещо интимно, на което всички се радват у дома, е това, което накара много от тях да полагат повече грижи от всякога при създаването на добри видеоклипове, с които популяризират новите си песни. Тъй като музиката днес не се слуша, а се гледа на платформи като YouTube, където, ако продуктът не влиза през очите, просто си извън борда, пише сп. "Glamour", цитирано от kanal3.bg.

Ето защо Дуа Липа снима новия си видеоклип тази седмица по улиците на Лондон. Нощни снимки, по време на които авторката на „Бъдеща носталгия“ е заобиколена от няколко танцьори и статисти в продължение на часове. Според таблоида „The Sun“ не са спазвани строгите правила за безопасност.

Поне това публикува, с което предизвика гнева на Дуа Липа, която както други знаменитости, реши да потърси отговорност за заглавието, че лъже с нещо толкова сериозно. Новина, която заклеймява музикалната индустрия и застрашава бъдещата работа на хилядите професионалисти, които работят в нея.

"Британски таблоид, чието име няма да казвам, за да не го рекламирам безплатно, публикува снощи новина за снимките на последния ми видеоклип в Лондон, осъждайки, че игнорираме разпоредбите за сигурност, които сме задължени да спазваме", обяви певицата в текст, публикуван в профила ѝ в Инстаграм.

„Това е напълно невярно: абсолютно всички мерки бяха изпълнени. Това е една от многото фалшиви истории, публикувани от този вестник за мен през годината. Ето защо моите адвокати изпратиха писмо до вестника днес “, предупреди тя.

„Срамно е, че за някои британски медии продажбата на вестници е повече от истината или чувствата на човека, за когото говорят. Знам, че има много по-лоши примери за това с участието на други британски фигури от развлекателната индустрия, но от моя страна е дошъл моментът да направя малка стъпка, за да сложа край на това ", заключава тя.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Аз аз

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "XXX":

    Нямам работа.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Jyusix

    0 0 Отговор
    хаха ма то-наистина тая "корона" направи лош удар на бизнеса