22 Октомври, 2020 15:38 3 676 6

Майли Сайръс пуска албум с хитовете на Metallica

  • майли сайръс-
  • кавър-
  • металика-
  • албум

От известно време певицата прави кавъри на най-различни рок парчета

Майли Сайръс пуска албум с хитовете на Metallica  - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Поп певицата и актриса Майли Сайръс "хвърли бомба", съобщавайки, че работи над албум с кавъри на хеви метъл групата "Металика", съобщават редица издания, сред които "Ню мюзикъл експрес" и порталът Лаудър саунд.

Сайръс е споделила новината, заради която мнозина се зачудиха дали не е 1 април, за сп. "Интервю".

Запитана с какво се занимава, 27-годишната Майли Сайръс е отговорила: "Работим над албум с кавъри на "Металика". Имаме късмет, че можем да продължим работата си на фона на всичко, което се случва".

Идеята всъщност не е чак толкова откачена или изненадваща, колкото звучи.

Лаудър саунд припомня, че Майли Сайръс носи в себе си духа на рока и вече е записвала кавър на парчето "Nothing Else Matters" на "Металика". Сайръс освен това миналата година поднесе впечатляващо изпълнение на "Say Hello 2 Heaven" на гръндж групата "Темпъл ъв дъ дог" на трибют шоу в памет на Крис Корнел, с което "порази" барабаниста на "Металика" Ларс Улрих.

Кого има предвид Майли Сайръс под "ние" остава загадка. Допуска се, че певицата вероятно има предвид продуцента на Ози Озбърн Андрю Уат, който освен това свири в нейната група. От анонса не става ясно също кавъри на кои парчета на "Металика" планира да запише Сайръс.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сафиянец

    7 6 Отговор
    Леле тази ще ме откаже от едно от любимите ми парчета
  • 2 коко

    7 5 Отговор
    посредствено момиченце, като не можа да извади един истински хит, първо почна със скандалите и голотиите, сега с кавърите...които са под всякаква критика.

    Коментиран от #4, #5

  • 3 Ташунко

    4 4 Отговор
    Публикувано във факти.бг: "Запитана с какво се занимава, 27-годишната Майли Сайръс е отговорила: "Работим над албум с кавъри на "Металика". Тая очевидно е живяла и некоя и друга годинка в Люлин - я как хубаво е научила шопскио диалект - говори за себе си в множествено число!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 ГОСТ

    2 1 Отговор

    До коментар #2 от "коко":

    То пък ти си Ален Делон......????
    Я се виж в огледалото.......

    хахахаха....
  • 6 Продукт

    0 0 Отговор
    На МК ултра и проекта монарх