Last news in Fakti

27 Октомври, 2020 10:33 5 450 7

Мария Бакалова заслужава "Оскар"

  • саша барън коен-
  • мария бакалова-
  • борат-
  • оскар

Това е мнението на актьора Саша Барън Коен

"Ще бъде пародия, ако Мария Бакалова не спечели Оскар."

Думите са на британския комик Саша Барън Коен и са супер признание за българската актриса, която три дни след премиерата на продължението на комедията „Борат 2" вече е световна знаменитост.

Коен скъсва от похвали 24-годишната красавица, която във филма се превъплътява в 15-годишната Тутар Сагдиев, дъщерята на Борат.

„Тя е невероятна актриса. За ролята интервюирахме 600 жени от цял свят“, казва Саша Барън Коен. 49-годишният комик обяснява, че Мария Бакалова е избрана, защото била най-големият веселяк от всички кандидатки.

„Тя е един от най-смелите актьори в историята. Ако тя не бъде номинирана за Оскар, това е пародия“, продължава комикът.

В 96-минутната лента има много провокативни сцени и кадри. В повечето от тях почти неизвестната досега на публиката Мария Бакалова играе водеща роля.

View this post on Instagram

#borat2 on @amazonprimevideo is coming so so soon.

A post shared by Maria Bakalova (@mariabakalovaofficial) on Oct 22, 2020 at 11:18am PDT

Във филма Тутар Сагдиев, известна и като Сара Джесика Паркър, поставя капан на адвоката на Доналд Тръмп Руди Джулиани. Тя се представя за журналист и двама та се срещат в хотелска стая след тяхното „интервю“. Малко след това бившият кмет на Йорк Ню Иорк започва да държи ръцете на младата жена и да ѝ прави комплименти, че изглежда красива. Докато Джулиани ляга на леглото и пъха ръцете си в панталона, Борат влиза в стаята, облечен с розово бельо, и се обръща към смутения Джулиани: „Тя е на 15 г. Много е стара за теб“.

Сцената е заснета през лятото, когато САЩ поотпускат мерките срещу коронавируса.

Освен всичко друго Мария Бакалова получава и достъп до Белия дом по време на снимките на филма и е заснета на метри от Тръмп.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 жоро уудстока

    16 4 Отговор
    Явно има невероятен талант........за бъркане в панталоните.След време ще очакваме дела за сексуален тормоз.Препоръчвам на актьорите този път да изпреварят"актрисите"!
  • 2 666 Varna

    7 4 Отговор
    Все пак Мария Бакалова извади късмет-ами ако беше налетяла на Харви Уайнстийн и той й беше предложил роля?! Още е млада и й е нужен опит в Холивуд-нека изиграе няколко драматични роли,в някой качествен екшън или филм от поредицата за оня английски сухар Бонд и успеха й ще бъде забелязан.
  • 3 Що не

    8 13 Отговор
    до сега Оскари за филм-пародия не съм чувал, а това е пренебрежение към жанра. все пак комедията, е нещо върхово сред човешките чувства и според мен трябва да и се обръща повече внимание , на мен лично ми втръсна тоя депресиращ и меланхоличен живот изпълнен с политически проститии

    Коментиран от #5

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Ъхъ

    3 6 Отговор

    До коментар #3 от "Що не":

    Ето, имаш три минуса вече, които ясно показват, че е пълно с отрепки, които ако са на ръководен пост, ще направят всичко възможно да ти огорчат животеца, това са същите отр.пки, които са се появили на бял свят в грешната епоха, изгарящи от желание да те подтискат само и само да не те гледат с усмивка на лицето, те просто са психично болни, но лошото е, че не се лекуват
  • 6 киноман

    5 1 Отговор
    Борат 1 се издържаше, горе-долу. 2...едвам издържах до сцената с танца на бала. Е , дойде ми в повече простотията. А тия, дето се прехласват по тоя ''шедьовър'' ми се струва че са със сериозни психически отклонения. За ''момата''...жалко, ама не ще си хабя ''копчетата'' на клавиатурата.От мен - толкоз. (пак се прочухме с простотията си)
  • 7 Един

    2 2 Отговор
    Няма да има Оскар по следните причини: не е американка, не е черна, не е лесбийка, не е инвалид, не е дамгосана ... И как така ще даваме толкова престижна награда ( и ценна златна) награда на актриса от там една балканска страна! Тръмп какво каза: парите (ценностите) трябва да остават в Америка!