12 Ноември, 2020 13:46 7 595 8

Близо 1 милион човека не искат Амбър Хърд в Аквамен 2

  • петиция-
  • подписка-
  • аквамен-
  • амбър хърд-
  • актриса-
  • джони деп-
  • джейсън момоа

Подписката срещу скандалната актриса вече е събрала над 900 000 гласове

Близо 1 милион човека не искат Амбър Хърд в Аквамен 2 - 1

Онлайн петиция за уволнението на Амбър Хърд от Аквамен 2 вече събра над 900 000 подписа. Хърд се появи за пръв път в ролята на подводната принцеса Мера във филма "Лигата на справедливостта" през 2017, както и в последвалия самостоятелен филм за Аквамен през 2018. Макар да би следвало да се появи отново в продължението, което трябва да излезе през 2022, феновете на DC Comics и Джони Деп не са съгласни с това.

Това най-вече се дължи на всички скандали, които тя забърка около връзката си с Деп. Хърд обвини актьора във физически и психически тормоз, случил се по време на краткотрайния им брак. Аудиозаписи обаче разкриха, че не Амбър е била жертвата на тормоза, а самият Деп.

Последваха редица съдебни дела помежду им, както и делото на Джони Деп срещу таблоида The Sun, което той всъщност изгуби преди дни. Изданието нарече Деп "бияч на съпруги", заради което той заведе дело за клевета. Освен тази загуба, наскоро също стана ясно, че актьорът е бил "помолен" да напусне поредицата филми "Фантастични животни", в която играе една от главните роли - тази на злодея Гринделуолд.

Всичко това вбеси феновете на Джони Деп и ги настрои още повече срещу бившата му съпруга, заради което онлайн потребител реши да инициира онлайн подписка, с която да покаже на Warner Bros. - студиото, което създава филмите както за "Фантастични животни", така и за супергероите от DC Comics, че никой не иска да вижда Амбър Хърд в продължението на Аквамен.

В петицията се казва, че "Амбър Хърд е доказан насилник и в съдебното дело на Джони Деп срещу нея това е било разкрито ясно." Петицията също така напомня за друг случай от 2009 година, когато Хърд е обвинена в тормоз над бившия си партньор, което показва, че насилието срещу актьора не е единичен случай.

Със събраните близо 1 милион подписа срещу актрисата, феновете и на двата франчайза ясно демонстрират подкрепата си към Джони Деп, предава ScreenRant.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 23 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 me too men

    13 0 Отговор
    Така де и Илон Мъск подкрепя това ! ...тoй знае, защо!

    Коментиран от #7

  • 2 9I8I90

    25 5 Отговор
    Аз пък изобщо не искам аквамен и подобни, ма кой ли ме пита.
  • 3 Бесен Врачанин

    27 3 Отговор
    Аз ще я взема за жена.

    Коментиран от #8

  • 4 Лисбиец

    6 0 Отговор
    Не става таа е от наш'те
  • 5 Пфф

    17 1 Отговор
    Тая е пълна дъска
  • 6 Фокс

    35 2 Отговор
    Да я изхвърлят тая наркоманка от всички филми, това долно същество не заслужава да припарва до нито един филм.Няма по гадна лъжкиня от нея няма .
  • 7 Jim Beam

    8 1 Отговор

    До коментар #1 от "me too men":

    Ти пък...
    Вярно, че излизаха, но тая коза просто не си прецени възможностите. Мъск е същинска акула, не е като Джонката ,дето се орезили на стари години.
  • 8 Огромен трънчанин

    4 0 Отговор

    До коментар #3 от "Бесен Врачанин":

    Баце, земи я, че и се оттепаме, а другото е ясно.