Last news in Fakti

22 Ноември, 2020 16:42 2 145 1

Роби Уилямс с коледна песен за COVID-19 (ВИДЕО)

  • роби уилямс-
  • нова песен-
  • covid-19-
  • коледа-
  • коледна песен-
  • can't stop christmas

Пет седмици преди Коледа британският певец пуска нова песен

Роби Уилямс с коледна песен за COVID-19 (ВИДЕО) - 1
Снимка Архив: EPA/БГНЕС

Популярният британски певец Роби Уилямс ще пусне песен за Коледа с Covid-19 тематика, озаглавена 'Can't Stop Christmas', съобщава сайтът ContactMusic.

В парчето 46-годишният изпълнител ни уверява, че въпреки пандемията, хората трябва да се насладят на коледните празници и да загърбят тъгата.

"Каква ужасна година, но какво прекрасно време да бъдем по-живи от всякога!", се казва в парчето на Уилямс. При все това певецът не подценява коварността на новия коронавирус. Той бил изгубил заради него скъпи приятели и нещата започнали да приличат на война. Но нищо не може да изтрие Коледа от сърцето на хората.

Уилямс си прави майтап и с това какви подаръци би желал от Дядо Коледа тази година. Той твърди, че гел-дезинфектант под елхата би свършил добра работа.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    2 4 Отговор
    Отврат английска повърня. Тъпа песен за тъп празник . Азе празнувам само нова година . Коледа е за вярващи в тая измишльотина .