26 Ноември, 2020 17:47 2 292 2

Окончателно: Мадс Микелсен ще смени Джони Деп във "Фантастични животни"

  • мадс микелсен-
  • джони деп-
  • гриндълуолд-
  • фантастични животни-
  • хари потър

"Уорнър брадърс" потвърди за смяната

Окончателно: Мадс Микелсен ще смени Джони Деп във "Фантастични животни" - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Датският актьор Мадс Микелсен заменя отказалия се Джони Деп в ролята на злодея Гелерт Гриндълуолд във филма "Фантастични животни и къде да ги намерим 3", съобщават Ройтерс и Контактмюзик.

Официалното потвърждение на "Уорнър брадърс" идва, след като по-рано през месеца започна да се обсъжда, че 54-годишният Микелсен е в начална фаза на преговори за ролята.

Миналата седмица актьорът заяви, че очаква "обаждане", като поясни, че на този етап участието му във филма е "само слух". "О, и вие сте чули тази мълва. Знам колкото и вие от вестниците. Така че очаквам това обаждане", сподели Микелсен.

Мадс Микелсен е познат с ролите си в продукции като "Сблъсъкът на титаните", "Казино Роял", "Доктор Стрейндж" и сериала "Ханибал".

57-годишният Джони Деп беше принуден да се откаже от ролята, след като загуби делото за клевета срещу британския таблоид "Сън", заведено заради публикация от 2018 г., в която е наречен "бияч на съпруги".

Деп, който се превъплъти в образа на Гриндълуолд в първите два филма от поредицата "Фантастични животни и къде да ги намерим", съобщи в началото на ноември, че е бил помолен от "Уорнър брадърс" да се откаже от ролята и е уважил молбата.

Впоследствие се появиха публикации, че преди оттеглянето си Джони Деп е заснел само една сцена от продукцията, но въпреки това ще получи пълното си възнаграждение в размер на 10 милиона долара.

Филмът "Фантастични животни и къде да ги намерим 3" вече е в процес на производство във Великобритания и се очаква да излезе на екран на 15 юли 2022 г. Действието в поредицата предхожда хронологично събитията в романите и филмите за приключенията на Хари Потър.

Според наблюдателите ролята на Гелерт Гриндълуолд ще "пасне" на Мадс Микелсен, който е известен с превъплъщенията си в образите на комплексни и интелигенти злодеи, предава БТА.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Срамота

    8 1 Отговор
    Колко хора има в Африка, а те взеха бял. Това е расизъм.

    Коментиран от #2

  • 2 Hellish

    0 2 Отговор

    До коментар #1 от "Срамота":

    Недей сега и ти, не им стига на децата шока, че Дъмбълдор е обратен. Ами сега и да покажат, че го е поемал черен.