Last news in Fakti

27 Ноември, 2020 09:54 1 968 4

Националната художествена галерия с безплатен вход днес

  • национална художествена галерия-
  • безплатен вход-
  • филиали

Отнася се за всички филиали на галерията

Националната художествена галерия с безплатен вход днес - 1
Снимкa: БГНЕС

Днес, 27 ноември, всички филиали на Националната художествена галерия са с безплатен вход за посетители в рамките на работното време, съобщиха от галерията.

Освен постоянните експозиции, в утрешния последен за посещения ден, може да се видят: "В ателието на Андрей Николов" - в къщата-музей "Андрей Николов", "Следи в материята" - съвместна изложба на Антония Точка, Албена Димитрова и Мина-Анхела Игнатова в къщата-музей "Вера Недкова", "Реалният музей" в музея за съвременно изкуство "Софийски арсенал", "25 години и 5 теми по-късно.

Ретроспектива на ИСИ - София" и "Никола Маринов (1879-1948). Ателието на свободния дух" - в Двореца, "Стената" на Николай Петров-GLOW, "Текстилът - артистичен и авангарден" и "Д-р Гатев. Това съм" в "Квадрат 500".


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Еничар

    2 1 Отговор
    А за милиционери също ли.В градинката на Галерията и на паркинга сме около 1000.
  • 2 САБОТАЖ

    2 0 Отговор
    Нали уж трябва да се избягва събирането на хора в затворени помещения?
    Дори и на масите отвън на кафенетата!
    Лудият Боко на луди ни направи!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Художник

    2 0 Отговор
    Да, като за последно преди затварянето на кочината. Няма кой да оитде на изложби, спектакли или концерти, защото на "електората" на ОПГ"гроб" такива неща не са потребни. Друг е въпроса, че вече няма и кой да прави стойсностни изложби: от м.Март насам само ченгета и "наши хора", набедени за "художници" са мобилизиранио да симулират "изложбеност" и "културенживот" - отново с нулева посещаемост, дори и пти Вход Свободен. Гарантирано от ОПГ"герб"