Last news in Fakti

29 Ноември, 2020 09:35 3 529 6

Фенове ще бойкотират филма "Фантастични животни" заради Джони Деп

  • джони деп-
  • фантастични животни-
  • мадс микелсен-
  • фенове

"Няма да ви платя, докато не върнете на Джони Деп ролята", пише един от тях

Фенове ще бойкотират филма "Фантастични животни" заради Джони Деп - 1
Снимкa: Shutterstock

Стана ясно, че Мадс Микелсен ще замени Джони Деп в ролята на Гелерт Гринделвалд във филма „Фантастични животни и къде да ги намерим 3“. До това решение се стигна, защото Деп бе принуден да се откаже от ролята, след като загуби дело срещу The Sun. "Дарик" припомня, че актьорът съди таблоида, тъй като го нарече "бияч на жени".

След като съдът се произнесе и Джони Деп загуби делото срещу медията, стана ясно, че Warner не искат актьора да играе във филма. Близо месец по-късно идва и новината, че Мадс Микелсен ще го замести в лентата. А датчанинът има доста хитови филми зад гърба си - снимал се е в "Сблъсъкът на титаните", "Казино Роял", "Доктор Стрейндж" и в сериала "Ханибал". Но, както се казва, не това е проблемът...

След като стана ясно, че Warner и Микелсен преговарят за ролята на Деп, фенове и на филма, и на актьора заплашиха, че ще бойкотират филма, когато той се появи на големия екран.

"Харесвам Мадс, но който и да замести Деп, няма да гледам филма. Да го уволнят беше обида. И въпреки че Мадс е добър актьор, неговата аура не е подходяща за ролята", пише потребител в Twitter.

"Няма да ви платя, докато не върнете на Джони Деп ролята във "Фантастични животни". Освен това никой няма да бъде по-добър в ролята на Гринделвалд от него", пише друг.

Междувременно и самият Джони Деп потвърди, че няма да участва във филма. "Сюрреалистичното решение на съда в Обединеното кралство няма да промени борбата ми да кажа истината и потвърждавам, че ще обжалвам решението. Моята решителност остава силна и ще докажа, че твърденията срещу мен са неверни", написа той.

Иначе освен Мадс Микелсен в третия филм за "Фантастичните животни" участие ще вземат Еди Редмейн, Джуд Лоу, Дан Фоглън, Катрин Уотърсън, Алисън Судол и Езра Милър.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БАЙ Х@Й

    4 1 Отговор
    Стана ясно и , че :::: Лишеният от ролята си в третата част на франчайза „Фантастични животни“ Джони Деп ще получи целия обещан му хонорар в размер на 10 милиона долара за всеки снимачен ден, съобщи Daily Mail.
  • 2 КОТарАК

    14 0 Отговор
    да живее демокрацията и дем. общество / всяка вече може да те обвини в изнасилване за някой долар в повече / но никой не може да обясни защо са се въртяли около него/ затова ще изчезнем след години бялата раса
  • 3 Пацо

    8 1 Отговор
    Dior застана за Джони и продължава да е рекламно лице на парфюма им. Продажбите са скочили с 30 процента. Харесвам го Джони във филмите. Но някой трябва да го спре да ръси кинти за жени. Стотици милиони за жени. Парите ги няма за нищо. Голяма глупост. То замъци острови глупости.

    Коментиран от #4

  • 4 Николета

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "Пацо":

    И за кой да ги къта тия пари? Той е един от най-скъпо платените актьори в света. На филм получава по 10 милиона плюс дивиденти. Парите са за харчене. Голям прахосник е, да, ама може да си го позволи. А кучки като Амбър могат да завъртя всяка. Да си беше хванала Мъск, тогава щеше да види къде зимуват раците. Ама тя предпочете добродушния милионер пред откачения милиардер, който щеше да я чипира като селскостопанско животно. Не е ли умна? Ама няма да й се получи. Уорнър Брадърс ще загубят много пари с нея. Да я оставят. После, когато продуцентите видят, че без феновете не могат да направят нищо, с кариерата на Амбър е свършено.
  • 5 Ще гледам

    1 1 Отговор
    Аз пък съм фен на Мадс. Съжалявам за Джони Деп,но съм много доволна от избора на нов актьор.
  • 6 Goat God Pan

    1 0 Отговор
    При мен ги търсете фантастичните животни. Аз ще ви ги покажа. ;)