Last news in Fakti

1 Декември, 2020 09:14 2 619 3

Премиерата на "Круд: Нова епоха" надмина всички очаквания

  • премиера-
  • круд: нова епоха-
  • тенет-
  • филми

Очаква се "Круд: Нова епоха" да мине за домашно гледане преди Коледа на цена от 20 долара

С продължението на анимацията "Круд: Нова епоха" студио "Universal Pictires" изпробва нова стратегия и отбеляза един от най-добрите премиерни уикенди в условията на пандемия с приходи от 14,2 милиона долара за петте дни на удължения уикенд за Деня на благодарността, пише dir.bg.

Премиерите обикновено вървят около 90 дни в кината, но "Universal" планира по-кратък период за прожекции в договорите с големите кино вериги "AMC" и "Cinemark" и смята да прехвърли новите си филми на видео до поискване след 17 дни в кината. Очаква се "Круд: Нова епоха" да мине за домашно гледане преди Коледа на цена от 20 долара. Това е една от големите промени, които се налагат в киноиндустрията в условията на пандемията.

Публикация, споделена от The Croods (@thecroods)

Продукцията набра 9,7 милиона долара от петък до неделя, с което си съперничи с премиерата на "Тенет" през септември. "Warner Brothers" не дадоха детайлни данни за приходите в първите три дни от прожекциите на "Тенет", който дебютира на голям екран с предпремиерни прожекции в понеделник. От студиото приходи от 20,02 милиона долара за първата седмица в кинотеатрите в САЩ и първите две седмици в канадските кина.

Премиерата на "Круд: Нова епоха" е нещо невиждано за Холивуд през последните месеци, защото приходите надминаха очакванията, макар да са далеч от обичайните за празничния сезон. Миналата година "Замръзналото кралство II" набра 123,7 милиона долара за уикенда около Деня на благодарността, а "Вади ножовете" спечели 41, 7 милиона долара.

След премиерата на "Тенет" повечето очаквани премиери бяха или отложени, или преминаха на стрийминг платформи и някои от тях вървят по кината извън САЩ. През декември "Warner Bros." ще пусне "Жената-чудо 1984" едновременно в кината и на платформата НВО MAX.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Каракачана

    2 9 Отговор
    Аз такива тъпотии няма да пусна на моето дете,просто въобще не ги отразявам такива лай.а
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Criminal

    13 0 Отговор
    Ми да, по добре му пусни cartoon network, там са безформени карикатури, радващи се на sopoli и prudnq, без никакъв смисъл и сюжет...........