Last news in Fakti

31 Декември, 2020 16:49 2 366 4

Майкъл Б. Джордан дебютира като режисьор

  • майкъл б. джордан-
  • дебют-
  • режисьор-
  • крийд 3

Актьорът ще застане и зад камера на филма "Крийд 3"

Майкъл Б. Джордан дебютира като режисьор - 1
Снимка: shutterstock

Актьорът Майкъл Б. Джордан, който наскоро беше обявен от сп. People за най-сексапилния мъж на планетата, ще се изяви в ново амплоа - като режисьор, съобщи Entertainment Weekly.

Джордан ще дебютира зад камера с филма "Крийд 3". Актьорът освен това отново ще се превъплъти в главната роля на Адонис "Дони" Джонсън Крийд.

Новината, че Майкъл Б. Джордан ще режисира третия филм за подвизите на ринга на младия боксьор е потвърдила актрисата Теса Томпсън, която в поредицата играе любимата му, певицата Бианка Тейлър.

В интервю за MTV Томпсън е споделила, че ще се опита да се абстрахира от новопридобитата титла на Майкъл Б. Джордан, когато двамата започнат работа над "Крийд 3", който той ще режисира. Очаква се снимките да започнат догодина.

На този етап остава неясно дали Силвестър Сталоун ще се завърна в ролята на Роки в третия филм от спин-оф поредицата "Крийд".


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Емил

    4 1 Отговор
    сп. People има африкански спонсори или собственикът му е черен?
    Нова роля в ХХХ?
  • 2 АПАРТЕЙД

    6 0 Отговор
    Сюжета на филма ще е:Африканци с канута нападат Северна Америка белите са принудени да ги оковът и научат на работа по полетата насадени със захарна тръстика!
  • 3 Емил

    4 1 Отговор
    Миленче. успокои ме! До сега само за мадами пишеше, сега поне за мъж, малко изостанал в еволюцията, ама за секс сигурно става! (То и без това сексът е част от животинското у човека) ;)
  • 4 ТаУмВзе

    1 0 Отговор
    Лошо, че двамата мустакати не са разбрали навремето.