12 Януари, 2021 08:47 2 343 11

Ще снимат продължение на сериала "Сексът и градът"

  • сексът и градът-
  • сериал-
  • hbo max-
  • ким катрал-
  • сара джесика паркър

В новия сериал няма да участва Ким Катрал

Ще снимат продължение на сериала "Сексът и градът" - 1
Снимкa: Shutterstock

Сара Джесика Паркър, Синтия Никсън и Кристин Дейвис се събират за нов сериал в ролите от "Сексът и градът", които ги направиха известни, съобщи Reuters, цитирана от dariknews.bg.

Героините им сега ще са с 20 години по-възрастни. Новият сериал ще е с 10 епизода по половин час. Той ще бъде излъчен по HBO Max. Нарича се "And Just Like That" (И просто така). Снимките ще започнат през пролетта.



"Израснах с тези героини и нямам търпение да видя как се е развил животът им с характерната им честност, язвителност, хумор, на фона на любимия град" - каза директорката за оригинално съдържание на HBO Max Сара Обри, обявявайки новия сериал.

Защо Ким Катрал, която играеше Саманта Джоунс, не участва в новата продукция, не се уточнява.

Сара Джесика Паркър, която е съпродуцент заедно със Синтия Никсън, Кристин Дейвис и Майкъл Патрик Кинг, пусна в Инстаграм трейлър за сериала.

Оригиналният сериал "Сексът и градът" е създаден от Дарън Стар по романа на Кандис Бушнел. Първият епезод е излъчен през 1998 г. Следват шест сезона. Заснети са и два пълнометражни филма, излезли на екран през 2008 г. и 2010 г., и една серия, предшестваща събитията, излъчена през 2013 г.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Скука

    4 7 Отговор
    Глупав сериал. Затова му трябва продължение.
  • 2 Тъпотии

    7 1 Отговор
    Сериали(нови) отдавна не гледам.Някога си гледах няколко комедийни.Те са в колекцията ми.Преглеждам си ги от време на време.Никакви филмови платформи и канали.Това е опиум и средство за оглупяване.Ползвайте ТВ, интернет, ютуб за ограмотяване.Пълно е с полезни и много приятни неща-история,наука,техника,технологии,география,ремонти,,строителство,право и правосъдие.
  • 3 Псевдоним

    6 2 Отговор
    Това е сериал за електората на Джо Байдън.

    Коментиран от #10

  • 4 1001 нощ

    10 2 Отговор
    последния филм от поредицата беше ужасна простотия, оная не напразно я разкараха, егати ку...то държане, Въпроса е как ще се казва сега филма, Бабите и градската градинка >??
  • 5 Шпек Салам Народен

    2 3 Отговор
    Нов бардак със стари коври.
  • 6 феминистки сериал

    2 1 Отговор
    доста сцени в него развръщават младите момичета се залъгват ,че това е модел на подражание
  • 7 Брендилия

    3 1 Отговор
    И аз да кажа нещичко. Сериалчето си беше екстра забавно. И след 20 години пак ще са си същите шматки. Тази дето играеше Саманта няма да участва просто така, значи другаде ще участва. И без това беше най-добра в сериала
  • 8 СЕЛО ЧЕПИНЦИ

    3 0 Отговор
    ГРАД КАЗАНЛЪК ще играе главна роля. Ще променят и името на филма на " Сексът и град Казанлък - градът на розите и на романтика"
  • 9 МОШЕНИЦИ

    0 1 Отговор
    ЩЕ УЧАСТВА ЦЕЦО ГУМЕНКАТА - КАТО ФИТНЕС ИНСТРУКТОР И ПКП , ЗА АКЦЕНТ !
  • 10 плевен

    3 0 Отговор

    До коментар #3 от "Псевдоним":

    Че то Синтия Никсън си е активист на демократите. И активист на лесбийското движение. Брачен партньор Кристина Мариони.
  • 11 6565

    0 0 Отговор
    Забавно филмче. Супер е за разтоварване. Предпочитам го пред Престъпни намерения, От местопрестъплението, Хавай 5-0, Военни престъпления и какви ли не евтини криминални филми, които въртят от години- досада и пошлост.