14 Януари, 2021 13:18 2 452 4

Отлагат излизането на супергеройски филм

  • отлагат-
  • филм-
  • супергерой-
  • морбиус-
  • джаред лето

Целта на Sony Pictures е да предпази филма "Морбиус" от "злочеста съдба" в бокс-офиса

Отлагат излизането на супергеройски филм - 1
Кадър: Youtube

Коронавирусната пандемия сериозно наруши графика за излизане на водещи холивудски продукции. Поредната ѝ "жертва" стана супергеройският филм "Морбиус", чието тръгване по кината отново беше отложено, съобщи "Variety", цитирано от dir.bg.

Компанията Sony Pictures нееднократно отлагаше излизането на екран на филма с носителя на "Оскар" Джаред Лето в главната роля на вампира Морбиус. Продукцията трябваше да тръгне по кината през март, но след поредното отлагане зрителите могат да я очакват на големите екрани на 8 октомври. Целта на Sony Pictures е да предпази филма от "злочеста съдба" в бокс-офиса.

Много киносалони по света остават затворени заради пандемията, в това число и в САЩ, където водещи кинопазари като Лос Анджелис и Ню Йорк също не работят.

Сред блокбастърите, чието излизане на екран беше отложено, са поредният филм за приключенията на Джеймс Бонд "Смъртта може да почака", римейкът на "Дюн", продължението на "Топ Гън", припомня изданието.

В "Морбиус" Джаред Лето играе д-р Майкъл Морбиус, който в опит да се самоизлекува от рядко разстройство на кръвта, се превръща в чудовище. Филмът се явява опит на компания "Сони пикчърс" да създаде поредица от филми, базирани върху комиксови герои, по подобие на киновселената на "Марвел".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 До журналистката

    10 1 Отговор
    Бихте ли дефинирала "супергеройски филм"?

    Коментиран от #2

  • 2 Отговор

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "До журналистката":

    Аааъъъ... таковааа..хмъъ..начиии...абе...да
  • 3 ТаУмВзе

    2 1 Отговор
    Пародията се усмихва на всички ни. Единственото, което може да направим е да й се усмихнеш и ние!
  • 4 плевен

    2 2 Отговор
    Приказки за малки деца и за високоразвити американци. Следващият супергерой ще спасява Капитолия.