Last news in Fakti

14 Януари, 2021 13:39 5 636 6

Как изглежда днес някогашният холивудски секссимвол Брендън Фрейзър?

  • брендън фрейзър-
  • актьор-
  • секссимвол-
  • холивуд

Отдавна минаха годините, в които дамите точиха лиги по изваяното тяло на актьора

Как изглежда днес някогашният холивудски секссимвол Брендън Фрейзър?  - 1
Снимка: Shutterstock

Актьорът Брендън Фрейзър стана известен на зрителите с ролята си във филма "Човекът от джунглата" от 1997 г. Мускулестото му тяло беше истинско изкушение за женската публика, която гледаше филма само заради Брендън, пише actualno.com След дебюта му в тази лента, той участва в няколко филма от поредицата "Мумията" и те, наред с други, му донесоха невероятна слава. В тях той също показва удивителна форма и успешно влиза в ролята на добрия герой.

Впоследствие Брендън се появи в няколко други филма и телевизионни сериала, но някак славата му започна да залязва. В интервю през 2018 г. той твърди, че Холивуд го е поставил в черния списък. Актьорът също така призна по време на възхода на движението #meToo, че е имал неприятно преживяване във времето на своето начало в индустрията и че журналистът от HFPA Филип Бърк се е опитал да злоупотреби с него сексуално.

Наскоро Фрейзър отпразнува 52-ия си рожден ден и изглежда бавно отново започва да пробива. Режисьорът Дарън Аронофски го покани да участва в „The Whale“. Това е филм за мъж, който тежи около 300 килограма, живее в отдалечен град в самота и се опитва да възстанови връзката с дъщеря си. Дали заради ролята или по други причини, Брендън наскоро бе заснет от папараците да се разхожда из Ню Йорк напълно променен и труден за разпознаване. Запуснат и със зле изглеждащо огромно шкембе, нищо не подсказваше, че това е бившият секс символ.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мумията 2

    11 5 Отговор
    Ако оцелеем от Герб до старини и ние може да се ужким.малко

    Коментиран от #5

  • 2 Емил

    20 1 Отговор
    Всички стареем!
  • 3 Бг пенЦионер

    14 1 Отговор
    Ако ми дойде на гости , мога да го вкарам в релси и да си върне предишната слава само за една година ! Като мине на моята диета !
  • 4 Христо

    5 1 Отговор
    В продължението на Мумията, той ще е самата мумия.
  • 5 кьорфишек

    7 2 Отговор

    До коментар #1 от "Мумията 2":

    Вие пък все чакате някой друг да ви оправи живота,дали ГЕРБ,дали БСП или пък ДПС.Е айде вземете се в ръце и стига сте ревали.Нали знаете че оцеляват образованите,умните,упоритите.Другите пропиляват живота си в оплакване.
  • 6 МАЛКА пенсИЯ

    1 0 Отговор
    А после се чудим,че шарланът по-скъпва.