Last news in Fakti

14 Януари, 2021 16:43 1 651 3

Херцогинята на Йорк издава дебютния си роман (ВИДЕО)

  • сара фъргюсън-
  • херцогиня-
  • йорк-
  • кралско семейство-
  • автор-
  • роман-
  • дебют

Романът е вдъхновен от живота на прапрапралеля ѝ

Херцогинята на Йорк издава дебютния си роман (ВИДЕО) - 1
Снимка: Shutterstock

Херцогинята на Йорк Сара е сключила договор за идване на дебютния си роман - историческа романтика, вдъхновена от живота на прапрапралеля ѝ, съобщи Асошиейтед прес.

В социалните мрежи Сара публикува видеоклип, с който промотира романа си, носещ заглавието "Сърцето ѝ за компас". Действието се развива във викторианската епоха, а историята е за това "да се осмелиш да следваш сърцето си въпреки всичко".

Във видеото херцогинята на Йорк е облечена във викториански стил и описва героинята си като силна и храбра бунтарка.



Издателство "Милс енд Бун", импринт за историческа романтика на издателство "Арлекин Ю Кей", обяви, че сюжетът е основан на живота на лейди Маргарет Монтагю Дъглас Скот, която се измъква от уреден брак и от "ограниченията на изисканото общество".

Авторката каза, че е видяла много прилики със собствения си живот. Сара Фъргюсън се омъжи за принц Андрю, третото дете на британската кралица Елизабет Втора, но двамата се разведоха през 90-те години на миналия век.

Херцогинята на Йорк е автор на детски книги, документална книга за кралица Виктория, издаде и мемоарите си.

Романът ѝ, който е писала в съавторство с Маргарит Кей, ще излезе през август.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Цигански барон

    1 0 Отговор
    Обичам бунтарките и копанарките,вземам Я!
  • 2 ТаУмВзе

    1 0 Отговор
    Накратко, историята на инцеста, за който ми е известно.
  • 3 Санта Клаус

    4 0 Отговор
    Сигурно в романа ще се споменава, че прапрапралеля й, докато е стояла сама и с неначесана катерица, а бъдещия й благоверен е давал да му лапа прислужницата, сметнала е за нужно да офейка от този уреден брак и да търси туй-онуй другаде. Във викторианската епоха моралът е бил на висота, ама до полунощ. Лордовете плющяли слугините, а лейдита-та са се търкали с огледалцето или четката за коса.