16 Януари, 2021 09:37 6 290 11

Теди Москов: "Това е ненормалност."

  • теди москов-
  • андрей слабаков-
  • мерки-
  • правила-
  • ненормалност

Това мнение изрази режисьорът за свикването с новите правила по време на кризата с COVID-19 и след нея

Теди Москов: "Това е ненормалност." - 1
Снимкa: БГНЕС

"Позицията на ВМРО спрямо РС Македония за мен е мека. Доста години ги убеждаваха, че нямат нищо общо с България, много време ще мине преди това да се промени", това каза в предаването "Денят на живо с Наделина Анева" по NOVA NEWS Андрей Слабаков, режисьор, евродепутат от ВМРО относно случаят с горене на български знамена в нашата съседка.

"Те са облъчвани няколко поколения в омраза към България, което трудно се лекува. Не може да се мрази нация, това е ненормално. Това са някакви игри, които се ръководят от незнайни места", допълни и Теди Москов, драматург и режисьор.

Относно обявената от президента Румен Радев дата за изборите 4 април Теди Москов отбеляза, че 1 април щеше да е добра дата, защото резултатите щяха да бъдат поставени под въпрос, макар че резултатите винаги са под въпрос.

"Може и да не се правят избори, а да се хвърля чоп", предложи режисьорът.

Относно ситуацията на пандемия, в която се намираме, евродепутатът Слабаков смята, че просто се отказваш се от някакви неща, за да не заразиш другите.

"Културата пострада най-много от всички, въпреки че чуваме предимно за ресторантьорите. Навсякъде по света е много трудно за културата.", убеден е той.

"Това е ненормалност, не "нова нормалност", изрази мнението си Теди Москов, както за свикването с новите правила по време на кризата с COVID-19 и след нея, така и за факта, че Конгресът на САЩ приема премахването на местоименията "тя" и "той", както премахването на наименованията "майка" и "татко".

"Очаква ни ненормалност, гадни неща са да премахват съкровени и важни неща за хората", категоричен бе той.

"Глупаво е да се отричат нормални неща като майка и татко. Не вярвам, че това ще стане в България", подкрепи го Андрей Слабаков.

"В английския език предметите нямат род, те превръщат и хората в предмети. Новата ми постановка за Хамлет третира темата за обърканата нормалност", сподели Москов.

Андрей Слабаков информира, че в Европейския парламент все още не са се ваксинирали, а Теди Москов смята първо да се консултира с приятели лекари преди да предприеме тази стъпка, въпреки че е за ваксините.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 20 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Шопа

    30 5 Отговор
    Евалла Теди!Голем си!
  • 2 аз съм Веска

    5 3 Отговор
    ДА .С ЧОП ПО ЕВТИНО ЩЕ НИ ИЗЛЕЗЕ .НАПРИМЕР МОНЕТА С ДВЕТЕ ЛИЦА .НА ЕДНАТА СТРАНА СЪМ АЗ,НА ДРУГОТО ББ С КОРОНА.
    ПОЗНАЙТЕ КОЙ ПЕЧЕЛИ ...

    Коментиран от #3

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Баце

    18 6 Отговор
    Все повече и повече ми става мъчно за годините на КомунизЪма и Бай Тодар, нищо че нямаше банани !

    Коментиран от #10, #11

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 минувач

    15 0 Отговор
    Горят знамето на държава членка на ЕС. А искат да да влязат в ЕС.
    Защо не се намесва Европеиския съюз?
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 ПЕНКО

    4 1 Отговор
    "ВО ДКА МОСКОВ "---КАКВО ИСКАМЕ ОТ НАРОДА НА С МАКЕДОНИЯ ??? ТЕ СИ ЖИВЕЯТ ТАМ- НИЕ СИ ЖИВЕЕМ ТУК !!!!!! ИСКАТ В ЕВРОПА С НАС - НИЕ НЕ ИСКАМЕ С ТЯХ -ЗАЩОТО НИ МР АЗЯТ !!! НИЕ РЕШАВАМЕ - ТЕ СИ ОСТАВАТ НА МА ЙНА ТА СИ --КЪДЕ Е ПРОБЛЕМА ???? ТАМ ИМА РЕП РЕСИРАНИ БЪЛГАРИ- ДА ГИ РЕПР ЕСИРАМЕ И НИЕ !!!!!!!!
  • 9 ПЕНКО

    0 1 Отговор
    "ВО ДКА МОСКОВ "---КАКВО ИСКАМЕ ОТ НАРОДА НА С МАКЕДОНИЯ ??? ТЕ СИ ЖИВЕЯТ ТАМ- НИЕ СИ ЖИВЕЕМ ТУК !!!!!! ИСКАТ В ЕВРОПА С НАС - НИЕ НЕ ИСКАМЕ С ТЯХ -ЗАЩОТО НИ МР АЗЯТ !!! НИЕ РЕШАВАМЕ - ТЕ СИ ОСТАВАТ НА МА ЙНА ТА СИ --КЪДЕ Е ПРОБЛЕМА ???? ТАМ ИМА РЕП РЕСИРАНИ БЪЛГАРИ- ДА ГИ РЕПР ЕСИРАМЕ И НИЕ !!!!!!!! НИКАКВА ЗЕМЕДЕЛСКА ПРОДУКЦИЯ ОТ ТЯХ ЗА НАС !!!!!
  • 10 ТролСкитник

    2 2 Отговор

    До коментар #4 от "Баце":

    Но майка ти е поемала кожения комунистически банан и в двата строя другрю ТУЛУП!!!
  • 11 минувач

    2 2 Отговор

    До коментар #4 от "Баце":

    Отиваи в Северна корея - и там няма банани.