25 Януари, 2021 11:43 1 957 5

Били Айлиш в пръв съвместен проект с Rosalía

  • били айлиш-
  • съвместен проект-
  • rosalía-
  • ново парче-
  • филм-
  • книга

Талантливите и ексцентрични изпълнителки с първо съвместно парче

Били Айлиш в пръв съвместен проект с Rosalía - 1

Световнопризнатите носителки на ГРАМИ и музикални феномени Били Айлиш и Rosalía обединяват сили в първото си съвместно парче - ‘Lo Vas A Olvidar’.

Зашеметяващата нова колаборация вече е налична за стрийминг и сваляне във всички дигитални платформи в цял свят и беше тийзната по-рано миналата седмица в официалния трейлър на хитовото шоу на HBO – EUPHORIA, и предстоящия епизод от него - “Part 2: Jules”, който беше излъчен на 24-ти януари. Музикалното видео е режисирано от носителя на Оскар® - Nabil, и е с участието на двете ексцентрични изпълнителки - Били Айлиш и Rosalía.

Били Айлиш, 19-годишният поп феномен, продължава ГРАМИ историята си от 2020 г. с 4 нови номинации за 63-те Годишни Музикални Награди (2021). Били Айлиш е номинирана в 3 категории с високооценения си от критиците сингъл ‘everything i wanted’ (Песен на годината, Запис на годината, Най-добро поп-соло изпълнение), и в 1 категория с музикалната тема към предстоящия нов филм за James Bond - ‘No Time To Die’ (Най-добра песен за визуална медия).

63-те Годишни награди ГРАМИ ще бъдат излъчени на живо по CBS на 14-март.

Следващия месец е световната премиера на дългоочаквания документален филм “Billie Eilish: The World’s A Little Blurry.” Режисьор на лентата е R.J. Cutler, и филмът ще тръгне в кината от NEON и в Apple TV+ на 26-ти февруари, 2021 г. Вижте трейлъра:

Били Айлиш обяви, че издава първата си лична книга със снимки. BILLIE EILISH ще излезе на 11-ти май.

Докато Rosalía прекарва по-голямата част от последната година, потопена в творчески процес на създаване и записване на нетърпеливо очаквания си следващ албум, тя изпрати 2020 г. по запомнящ се начин с водещи позиции сред носителите на латино ГРАМИ за 2-ра поредна година, участвайки в хитови проекти на Travis Scott, Bad Bunny и The Weeknd, и заблестявайки като първия испански артист на корицата на сп. VOGUE в САЩ. Миналата седмица Rolling Stone определиха предстоящия ѝ дългосвирещ албум като “Един от най-очакваните албуми на 2021.”


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сух

    3 0 Отговор
    Ко каза?
  • 2 Барба Ганьос

    2 0 Отговор
    Каза, че колаборация първо била тийзната, а след това и сриймната. Ти па ко не разбра?
  • 3 Барба Ганьос

    2 0 Отговор
    стриймната
  • 4 нашия

    2 0 Отговор
    фани едната па удари другата са нещата
  • 5 парата

    0 0 Отговор
    пълно е с мишерети....