Last news in Fakti

26 Януари, 2021 17:18 1 168 1

Гуардиола: Имаме нужда от головете на Серхио Агуеро

  • гуардиола-
  • агуеро-
  • коронавирус-
  • нужда-
  • голове-
  • манчестър сити

"Оптимист съм, че когато и да се включи, Агуеро ще може да ни помага до края на сезона", заяви мениджърът на Манчестър Сити

Гуардиола: Имаме нужда от головете на Серхио Агуеро - 1
Снимка: БГНЕС

Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола вярва, че тимът му ще се нуждае от головете на Серхио Агуеро, за да спечели титлата в Англия за трети път в последните четири сезона. В момента 32-годишният Агуеро се лекува от коронавирус, а досега е взел участие в едва няколко мача през сезона, тъй като лекуваше различни травми в коляното и в бедрото.

"През първите три-четири дни след като се разболя, той се чувстваше много зле. Сега обаче състоянието му е по-добро. Чакаме да даде негативен тест и да се върне на тренировъчната база. Все още не мога да кажа кога той ще може да играе отново", заяви Гуардиола.

"Оптимист съм, че когато и да се включи, Агуеро ще може да ни помага до края на сезона. Той е играч със специални качества. Затова той е един от най-добрите нападатели в историята не само на английския, но и на световния футбол", допълни мениджърът на Манчестър Сити.

По-късно тази вечер Манчестър Сити гостува на Уест Бромич Албиън и при победа ще оглави класирането


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 доктора

    4 0 Отговор
    Новината е една от най-важните в света на културата и съответното място за отразяването й. Браво.