16 Февруари, 2021 13:38 3 694 0

Българската премиера на "Том и Джери" е на 19 февруари

  • том и джери-
  • премиера-
  • анимация-
  • екшън

Режисьор на филма е Тим Стори

На 19 февруари е българската премиера на "Том и Джери" - комбинация от класическа анимация и екшън на живо, съобщиха от "Александра".

Джери се настанява в най-добрия хотел в Ню Йорк, в навечерието на "сватбата на века". Това принуждава отчаяната организаторка на събитието да наеме Том, за да се отърве от него. Последвалата битка с котки и мишки заплашва да унищожи кариерата ѝ, сватбата и евентуално самия хотел. Но скоро възниква още по-голям проблем - дяволски амбициозен служител, заговорник срещу тримата.

Режисьор на филма е Тим Стори. Сценарият е на Кевин Костело, по персонажи, създадени от Уилям Хана и Джоузеф Барбара. Оператор е Матю Дженсън. Музиката е на Кристофър Ленерц.

В ролите са Клои Грейс Мориц, Колин Йост, Роб Дилани, Джордан Болджър, Ники Джем, Боби Канавали, Кен Йонг.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА