Last news in Fakti

24 Февруари, 2021 11:17 2 524 1

Без Тузара в продължението на "Сексът и градът"

  • крис нот-
  • сексът и градът-
  • тузара-
  • участие-
  • продължение

Още един от главните герои няма да се появи на екран

Без Тузара в продължението на "Сексът и градът"  - 1
Снимка: Shutterstock

Феновете на сериала "Сексът и градът" понасят ново разочарование. Този път заради факта, че и Крис Нот, който познаваме от ролята му на сексапилния Тузар, няма да участва в продължението на култовия сериал, пише Флагман.

Според близки до Page Six източници 66-годишният актьор не е част от продукцията. На въпрос на фен в Инстаграм дали наистина няма да участва в продължението, Крис Нот отговаря: "Ако Page Six го казва... значи трябва да е истина. ;)".

Нот участва в 40 серии на хитовия сериал в периода от 1998 г. до 2004 г. Появи се и в двата филма през 2008 и 2010 г. Преди време излезе информация, че в евентуална трета част за големия екран, Тузара трябва по сценарий да умре от инфаркт.

По думи на същите източници в новите серии няма да видим и Стив Брейди - бащата на детето на Миранда. Точният сюжет все още не е известен. Но се знае, че ще бъдат засегнати актуални теми, една от които е пандемията.

Снимките трябва да започнат съвсем скоро - през пролетта.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Весел пор

    4 3 Отговор
    Абе за какво си губите времето да пишете такива "статии" ,я вземете си намерете истинска работа и почнете да работите....търтеи т.е-журналя