Last news in Fakti

25 Февруари, 2021 10:18 6 027 14

Песента, която разби рекорд на YouTube (ВИДЕО)

  • blackpink-
  • k-pop-
  • рекорд-
  • видео

K-pop групата Blackpink събра 1,5 милиарда гледания на свой клип

Видеоклипът на песента "Ddu-du-Ddu-du" на на южнокорейската момичешка група "Blackpink" премина границата от 1,5 милиарда гледания в YouTube.

Това е истински рекорд за певиците, тъй като досега певецът Сай беше единственият музикант от същата страна, отбелязал подобно постижение с видеото към небезизвестния си сингъл "Gangnam Style".

Момичетата от "Blackpink" благодариха на феновете си, които наричат Блинк.

"Блинкове по целия свят, благодарим ви толкова много", написаха те в профила на групата в Инстаграм.

"Blackpink" издаде дебютния си студиен албум "The Album" през октомври миналата година, припомня БТА. Групата изпълни сингъла в телевизионното шоу на Джеймс Кордън през ноември.

Бантата, съставена от Джени, Розе, Джису и Лиса дебютираха като група през 2016 г. Те вече имат и няколко успешни колаборации със световноизвестни звезди като Селена Гомес и Лейди Гага. Момичетата са били хедлайнъри на Коачела, а Нетфликс създаде специален документален филм за тях.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 18 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 rusnak

    10 0 Отговор
    Миличките, само те си знаят през какво минават за да станат звезди от К попа..

    Коментиран от #13

  • 2 сектант

    5 1 Отговор
    ето ти 1.6 милиарда... голямата новина

  • 3 Transpocalypse

    10 8 Отговор
    Поне 2 от момичешката група имат чурки у килотите. Тия азиатци трудно се реаличават, всичките са с тесни рамене.
  • 4 No Exit

    11 1 Отговор
    През последните тридесет години музикалната индустрия осигурява печалбата си като формира предпочитанията на аудиторията. За албума на Бийтълс от 1966 са използвани 40 инструмента и струнен оркестър. Сега се използва компютърен дръм-кит, и хитовете се пишат от двама души, който остават зад кадър разбира се, единият е швед, а другият американец. Въпросът е плащаната пари аудитория дотолкова да ѝ се промие мозъка, че да слуша (и плаща за) този полуфабрикат. Иначе, да търсиш, намираш, окуражаваш, оформяш, рекламираш и промотираш един брилянтен музикант е много скъпо и рисковано. От много години вече никой не го прави. Вадят няколко красиви лица и ги оформят по вкусовете на пазара наложени от самите тях. После шведа или американеца пускат компютърната мелодийка и аудиторията купува.

    Коментиран от #5, #8

  • 5 Transpocalypse

    3 7 Отговор

    До коментар #4 от "No Exit":

    Друго си е викаш албума на Бийтълс промотираш дете ядство. Заблудена душа си ти.

    Коментиран от #14

  • 6 Тодор

    1 2 Отговор
    Rooar, на Кейти Пери е с над 6 милиарда гледания. Това е рекорд, а не споменатото!

    Коментиран от #9

  • 7 Българин

    4 0 Отговор
    Ако останем в " музикалния" стил на корейките, то " К'во не чу" на нашата Дара се оказва шедьовър отвсякъде.
  • 8 Русенец

    11 0 Отговор

    До коментар #4 от "No Exit":

    Ами, индустрията осъзна, че е много трудно да се пишат хитове, че да се привлече слушателя. Къде, къде по-лесно е, да се опростачи населението, че да бъде привлечено и от най-тъпото крякане. Лесни пари.

    Коментиран от #11

  • 9 Хамилтън

    2 1 Отговор

    До коментар #6 от "Тодор":

    Виж Despacito. Мисля, че това е най-гледаното нещо в ютюб
  • 10 асдаа

    4 2 Отговор
    Много слаба песен. Това за нищо не става.
  • 11 ИМПЕРИАЛИСТ

    3 1 Отговор

    До коментар #8 от "Русенец":

    Българщината ни е атакувана непрекъснато и от всякъде. Този могъщ извор, българската народна песен, целенасочено се отравя и затлачва. На нас денонощно ни се натрапва, ЧАЛГА, ПОП, РОК, МЕТЪЛ и разбира се некъдърно обработен фолклор с малки изключения. Целта е, -"ПРОСТ НАРОД-СЛАБА ДЪРЖАВА"- народна поговорка.
    copy-paste: "...........Традиционната музика на всеки народ представлява една от най-важните съставки на неговата култура, наред с езика, религията, обичаите и др. Безспорно, всеки народ представлява сбор от производители и консуматори, но културата е това, което поддържа равновесието между тях. Без културата, балансът се измества в посока към консуматорите, което е естествен природен закон. ........."
  • 12 Коте

    1 0 Отговор
    Имат гледания знаете ли колко роднини имат тези ? По един път да завъртят всички от родата клипа, ето ти бройката
  • 13 Митко

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "rusnak":

    Страшно тъпа песен. Все едно поредната българска бездарност слушам
  • 14 No Exit

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "Transpocalypse":

    Всъщност имах предвид Sgt Pepper’s Lonely Harts Club Band, но той е от 67-ма разбира се. Обложката по която си се потрудил изразява тяхната позиция срещу касапницата във Виетнам. Иначе такива с милиарди гледания в Тубата като Джъстин Бийбър, Риана, Кати Пери, Ариана Гранде прекрасно се вместват в категорията описана в моя коментар. Има и изключения, например Тайлър Суифт или Ед Шийрън, които са автори на своите песни, но те само потвърждават правилото.