Last news in Fakti

1 Март, 2021 17:35 3 088 2

Джордж Клуни и Джулия Робъртс отново се събират на големия екран

  • джордж клуни-
  • джулия робърт-
  • филм

Снимките на новият филм ще започнат тази година

Джордж Клуни и Джулия Робъртс отново се събират на големия екран - 1
Снимка: shutterstock

Джордж Клуни и Джулия Робъртс ще си партнират във филма "Билет за рая", съобщи ContactMusic.

Звездите от филмите "Бандата на Оушън" и "Пулсът на парите" ще играят разведена двойка. В романтичната комедия на режисьора Ол Паркър те пътуват до Бали, за да попречат на сватбата на дъщеря си.

Снимките ще започнат тази година.

Джордж Клуни неотдавна нарече Джулия Робъртс, с която са приятели, "истинска кинозвезда". Той обаче се затрудни да даде определение на категорията. Други примери за кинозвезди, които даде са Брад Пит, Грегъри Пек, Пол Нюман, Хъмфри Богарт, Спенсър Трейси, Сандра Бълок.

"Така е с тези звезди, няма само едно специфично нещо, има нещо неуловимо около тях, което виждам, невъзможно е да бъде обяснено . . . - каза Джордж Клуни. - Не можеш да откъснеш очите си от тях".


Поставете оценка:
Оценка 5 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Шпек

    0 6 Отговор
    Никой не се интересува от Дж.Клуни,има къде—къде по стойностни актьори от този некадърник.
  • 2 Колбасо от Батановци

    0 1 Отговор
    Дано да снимат при наз тука, че много ше се радвам тогава. Още от сега почвам да се радвам, само като помисля, че може и да стане...