Last news in Fakti

7 Март, 2021 11:13 3 120 8

Алма показа любовта от две гледни точки (ВИДЕО)

  • сингъл-
  • видео-
  • алма-
  • саня армутлиева-
  • певица-
  • любов-
  • песен

Младата певица пусна ново видео и любовен сингъл

ALMA не може да се оплаче от липса на вдъхновение - създава страхотни нови песни със завидна скорост. След бунта в "My Mama Told Me", сега младата изпълнителка е готова с красива любовна история, озаглавена "Far Faraway".

"Това е песен за една толкова силна любов, която може да те пренесе в друго далечно измерение - щастливо, безпроблемно и спокойно", споделя ALMA.

Новият сингъл е по музика и текст на самата ALMA, а аранжиментът е на Pavell. "По време на една от студийните ни сесии, ALMA дойде с готов текст и мелодия. Харесах звученето още с първите акорди, които тя изсвири на пианото. Затова веднага се заехме с аранжимента и записа на вокалите. Моите адмирации към ALMA и таланта, с който не спира да ни изненадва и вдъхновява!", споделя той.

Освен в България, "Far Faraway" ще има премиера в още 16 държави по света, включително Южна Корея, Русия, Полша и Унгария.

Във видеото режисьорът Димитрис Георгиев решава да разкаже любовната история на ALMA от две нейни гледни точки - едната е с човека, с когото тя иска да бъде, а в другата него го няма. Така във видеото заживяват два различни свята, които в един момент се преплитат, а понякога се сливат в едно цяло. В звученето на песента също има интересна опозиция, но музикална - едно отчасти меланхолично начало преминава в ритмичен и позитивен бийт. Партньор на ALMA във видеото е един от най-близките ѝ приятели от детството - Noah Bay.

Сред най-големите успехи на ALMA се нареждат наградата "Дебют на годината" за 2020-та и 2 номинации от Годишните музикални награди на БГ радио, участие в един от най-грандиозните конкурси за пеене в Европа - Top of The Top Festival, #23 в Shazam Русия, 2 седмици под №8 в официалния еърплей чарт в Полша, 16 последователни седмици най-излъчвана песен в радио и телевизионния ефир в България, над 3,3 милона стрийма на дебютния ѝ сингъл "Perfect" в Spotify и достигнати 88 хиляди месечни слушатели в платформата. Последната ѝ песен "My Mama Told Me" прекара 3 последователни седмици като #1 в еърплей класацията за български песни у нас и цели 18 седмици в топ 10 на чарта.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 хъхъ

    13 0 Отговор
    Имала международен успех...ами ще има, мама Саня плаща.
  • 2 КСХ

    7 1 Отговор
    " №1 в еърплей класацията за БЪЛГАРСКИ песни у нас...", а се пее на английски език !???
  • 3 Куко Пипев

    12 0 Отговор
    Много четох и не разбрах това българска изпълнителка ли е? На български ли пее? В кой момент на песента трябва да се зарадвам и да пляскане с ръце или с педали?
  • 4 цербер

    3 0 Отговор
    Изобщо не ми хареса песента.
  • 5 7786

    1 0 Отговор
    абсолютно посредствен изпълнител с много пари дадени за клип и аранжимент. когато го нямаш живеца .....го нямаш
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 аз съм Веска

    0 0 Отговор
    ХУБАВАТА И КОСА ВПЕЧАТЛЯВА .ВЧЕРА ПРОЧЕТОХ , ЧЕ ЕДНО УПРАЖНЕНИЕ : ТЪРКАНЕ НА НОКТИ В НОКТИ , ДАВАЛО ДОБРИ РЕЗУЛТАТИ -ПРИ МЪЖЕ И ЖЕНИ .ПО 15 МИН НА ДЕН . ВЧЕРА И ДНЕС -ВЕЧЕ 2 ДНИ ГО ПРАВЯ , И КОЛКОТО ПО - ЧЕСТО СИ ТЪРКАМ НОКТИТЕ ИНТЕНЗИВНО , ТОЛКОВА ПО-ЧЕСТО , ЩЕ
    ПОЛЗВАМ И ПИНСЕТА ... ХИ ХИ ...
  • 8 ДПС ДОГАН

    0 0 Отговор
    Пaмeттa зa нeвиннитe жeртви нa кървaвия прoтурcки aтeнтaт нa Бунoвo e живa
    Cлeд дългo рaзcлeдвaнe прeз 1988 г. aтeнтaтoритe Eмин Aли, Aптулa Чaкър и Caaфeт Рeджeб ca зaлoвeни и ocъдeни нa cмърт