Last news in Fakti

11 Март, 2021 09:30 2 796 17

Това е песента, с която Виктория ни представя на "Евровизия" (ВИДЕО)

  • victoria-
  • growing up is getting old-
  • евровизия-
  • евровизия 2021-
  • виктория-
  • песен-
  • конкурс-
  • българия

Парчето се казва "Growing Up is Getting Old"

Виктория ще участва на конкурса Евровизия 2021 с песента "Growing Up is Getting Old". Българското предложение за музикалната надпревара беше представено на специален концерт, излъчен в ефира на БНТ и в канала на изпълнителката в YouTube.

Концертът обедини много популярни лица от шоубизнеса около проекта Евровизия в България.

Сред звездите, които пожелаха успех на талантливата певица, бяха Графа, Михаела Филева, Азис, DARA, Магърдич Халваджиян, Васил Василев - Зуека, Герасим Георгиев - Геро, Люси Дяковска, Иван и Андрей, Venci Venc' и Алекс Раева.

Песента носи посланието за връщане към корените и мястото, където всеки се чувства най-сигурен и щастлив.

Такава е и историята в музикалното видео на "Growing Up is Getting Old", където Виктория се завръща у дома след огромно разочарование. Там тя се среща със своето "малко аз", което ѝ припомня кои са важните неща в живота.

"Посланието на тази песен е много лично за мен, защото я писах в такъв момент, че някак си се чувствах малко загубена, имах нужда от семейството си, исках да ги видя, защото бях далече от тях и някакси през това време осъзнах колко ценно е семейството и колко трябва хората да се грижат за семействата си, да ги оценяват, да не пропускат един ден ей така да е загубен за тях", каза българският представител на "Евровизия 2021" Виктория Георгиева.

Евровизия 2021 ще се проведе в Ротердам на 18, 20 и 22 май. Зрителите в България могат да гледат шоуто пряко по БНТ 1 от 22.00 часа.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хазарта

    12 1 Отговор
    Тази снимала ли се е с балалайка във фейса?
  • 2 гадно

    19 0 Отговор
    Има ли изобщо нЕкой който да го интересува този измислен конкурс.
  • 3 Петият Ангел

    5 1 Отговор
    Ужас, тая година тематиката на конкурса ще бъде крайно сатанинска. Църквата на Кипър вече заклейми тяхното участие, нашият Синод мълчи за това зомби.

  • 4 Алфа Вълкът

    19 0 Отговор
    Много умрела песен...
  • 5 Винкело

    20 0 Отговор
    Мяукане, скимтене, мънкане и тук-там оу, оу и ъх, ъх.

    Коментиран от #7

  • 6 Гайдата

    9 0 Отговор
    Коя държава ще представлява? Това е много тъпомислено.
  • 7 Киркоров

    9 1 Отговор

    До коментар #5 от "Винкело":

    Да и на мен ми бие на някаква лесбо-джендър-педо валхалия.
  • 8 Сандо

    11 0 Отговор
    Кое и е българското на тая песновка?Поне заглавието да бяхте превели,може и в скоби.Вчера имаше материал за желанието на британците за културно сътрудничество с Русия.Този изпял песента си конкурс се държи само за налагане на англосаксонската култура по света,нищо друго не оправдава съществуването му.
  • 9 Пацо

    3 1 Отговор
    Подобни песни нямат шанс на Евровизия. Само в България не разбраха какво се котира високо и оценява високо. Песента както и изпълнител и постановка трябва да скандализира без значение с какво. Изпращането на изпълнител и песен от една държава участник отправя послание към Европа. Посланието може да говори много включително може да бъде и подигравка към останалите участници, може да е тъпкано с ирония за какво ли не. Изкривяването на Евровизия у превръщането и в грешно разбран и изкривен формат тоест един гей фестивал на песни може да бъде иронизирано само още по гей или още по скандални неща показвайки грешно разбрани ценности и морал. Каквато и хубава и добра песен, с каквото и съдържание да е изпълнена от един добър изпълнител е без шансове за победа и класиране. Имаме такива изпълнители и предполагам че скоро тези в БНТ ще се събудят и покажат нещо скандално грозно гадно което да ни отврати потресе да спечелим и после да си правим пак нашите захаросани песни помпозни,претенциозни ,съдържателни шедьоври по нашия аршин . Има вече такива страни които правят умишлено точно това което вече написах и това дава резултат. като цяло тъжна и скапана работа за съжаление е Евровизия или може би не разбирам тези неща.
  • 10 Факт

    6 0 Отговор
    Странен стил
  • 11 Бриго Бичкията

    5 1 Отговор
    Ако се явят Подуенските баби ще разбият онези на Евровизията.

    Коментиран от #13

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Зрител

    2 1 Отговор

    До коментар #11 от "Бриго Бичкията":

    Подуенските баби със сините фланелки със своята игра всяка година стават любимци на хора от малки селца и градчета от цяла Европа и благодарение на тях всяко говедо знае имената на Аалст, Антверпен, Вадуц, Тампере, Борисов (Беларус) и т.н. Жалко, че пак заради играта си напоследък не участват в конкурсите на УЕФА!
  • 14 нашия

    1 0 Отговор
    Позор -нищо друго не се сещам да кажа за "избралите" тази песен...те май не са и българи като гледам..???!!!!

    Коментиран от #15

  • 15 ИМПЕРИАЛИСТ

    2 0 Отговор

    До коментар #14 от "нашия":

    По повод на това интересно име, Йоана Левиева-Сойър, делегиран продуцент „Специални проекти" в БНТ и продуцент на „българската?” песен за Евровия, считам, че Българщината ни е атакувана непрекъснато и от всякъде. Този могъщ извор, българската народна песен, целенасочено се отравя и затлачва. На нас денонощно ни се натрапва, ЧАЛГА, ПОП, РОК, МЕТЪЛ и разбира се некъдърно обработен фолклор с малки изключения. Целта е, -"ПРОСТ НАРОД-СЛАБА ДЪРЖАВА"- народна поговорка.
  • 16 Ядосан

    2 0 Отговор
    Виктория има красив глас, но защо ще представя на шара страна с някаква американска простотия. Поне да я беше изпяла същата песен, но на български.
  • 17 ..........

    3 0 Отговор
    Песента е супер безлична и умряла и няма НИЩО българско в нея!