20 Март, 2021 06:20 6 129 12

Почина актьорът Стефан Стайчев

  • стефан стайчев-
  • актьор-
  • починал

Той посвети над 30 години като режисьор в театър "София", близо 15 беше директор на Силистренския театър

Почина актьорът Стефан Стайчев - 1
Снимка: theatremagazine.wordpress.com

Почина Стефан Стайчев - актьор, режисьор, драматург и театрален директор, съобщи БНТ.

Посветил е над 30 години като режисьор в театър "София", а близо 15 беше директор на Силистренския театър.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 малко ФАКТИ

    57 0 Отговор
    Стефан Стайчев - актьор, режисьор, драматург и театрален директор, е починал само седмица след като навърши 82-годишна възраст. Интелектуалецът е издъхнал в четвъртък, 18 март. Стайчев е един от дългогодишните директори на Силистренския театър, където прекарва близо 15 години. Неотдавна той е бил нападнат, жестоко пребит и ограбен в дома си от цигани. След това зверство така и не успява да се възстанови, споделят негови близки.

    Коментиран от #12

  • 2 маде ин ГЕРБ

    60 3 Отговор
    Няма друга държава в света , където цикани обират бабички за 2 лева, бия немощни старци, бият доктори, полицаи и военни дори ! Само тук под управлението на мутрата и неработещата Хидра: Невидимата Съдебна ВЛАСТ.

    Коментиран от #10

  • 3 РАДИО ЕЛТО

    27 0 Отговор
    БОГ да го прости
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Баш Бащицата

    26 0 Отговор
    Да почива в мир! Горкият човек!
  • 7 АВЕ ФАКТЙЙЙ...СЛЕД КАТО ПИШЕТЕ СТАТИЯ

    15 0 Отговор
    ИЛИ Я НАПИШЕТЕ ПОДРОБНО КАКТО ТРЯБВА ЗА ДА ИМА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ.....ИЛИ ВЪОБЩЕ НЕ СЕ НАПЪВАЙТЕ ДА ДРАСКАТЕ СЪКРАТЕНИ СТАТИЙКИ КОИТО 100% СТЕ ПРЕПИСАЛИ И КАКТО ВИНАГИ СЪКРАТЕНО И НЕКАДЪРНО И СЪС СКРИВАНЕ НА ДУМАТА ЦИГАНИН...КОЕТО Е ТОЧНО ВЪВ ВАШ СТИЛ...ДОБРЕ ЧЕ ЧЕ ЧОВЕКЪТ ОТ КОМЕНТАР 1 Е СВЪРШИЛ ВАШАТА РАБОТА....НЕ МОЖЕТЕ ЕДНА СТАТИЯ ДА ПРЕПИШЕТЕ...ДА ТОЛКОВА СА ВИ Е КАПАЦИТЕТА....КАПИШ.......БОГ ДА ПРОСТИ ЧОВЕКА.....
  • 8 Мим

    12 0 Отговор
    Не се ли справим с убийците,вандали и обирджиите на беззащитни българи,просперитет няма да има.Така че при ново правителство,най важна задача да е ,да ги прибере в занданите и да бачкат поне 20 години за стоежа на България....
  • 9 Мдаааа

    14 1 Отговор
    Зверски пребит от цигани. И понеже е на 82, и понеже е от и в Сливен нула внимание от медии, каскетура, жипки, кандидати за депутати, хелзински боклуци и тн. R.I.P.
  • 10 Данъкоплатец

    8 0 Отговор

    До коментар #2 от "маде ин ГЕРБ":

    Ще гласувам заедно с всички мои роднини за този който разреши свободното закупуване на оръжие от магазин и разреши употребата му за защита на собствеността и живота на личността при нападение с цел грабеж или увреждане. В допълнение при въвеждането на смъртното наказание и лишаването от право на лица без българско гражданство да притежават собственост , да заемат ръководни длъжности и да извършват търговска дейност на територията на страната ще дарявам в продължение на 20 години 1/3 от доходите си на неговата партия.
  • 11 РАДИО ЕЛТО

    4 0 Отговор
    цигани го убиха биха го
  • 12 ядосан

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "малко ФАКТИ":

    Сега на циганите трябва да им преразгледат присъдата ( ако има такава де) и да ги обвинят директно в убийство, а не побой.
    Но за това трябва Прокуратура, а в БГ за съжаление тя служи единствено да брани управляващите.
    Бог да го прости!