12 Април, 2021 12:14 3 843 3

Отлагат отново премиерата на "Топ Гън: Маверик"

  • топ гън-
  • маверик-
  • премиера-
  • том круз

Излизането на дългоочаквания филм с Том Круз е отложено за ноември

Излизането на голям екран на филма "Топ Гън: Маверик" е отложено от 2 юли за 19 ноември, съобщиха на сайта си дистрибуторите от "Paramount Pictures", цитирани от life.dir.bg.

"Лентата с участието на Том Круз в главната роля ще се появи в киносалоните на 19 ноември 2021 година", гласи съобщение в обновената страница на продукцията в Twitter. Причините за отлагането не се посочени, но най-вероятно са мерките заради коронавируса.

Продукцията трябваше да тръгне по кината още на 24 юни 2020 година, но излизането ѝ беше преместено за 23 декември. Последва ново отлагане за 2 юли 2021 година, преди да бъде посочена датата 19 ноември.

В оригиналния филм "Топ Гън" освен Том Круз се снимаха Кели Макгилис, Вал Килмър, Антъни Едуардс, Майкъл Айрънсайд, Том Скерит, Джон Стокуел и др., пише БТА. При бюджет от 15 милиона долара лентата събра от прожекции 356,8 милиона долара. През 1987 г. "Топ Гън" получи номинации за "Оскар" в 4 категории и спечели златната статуетка за песен.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Рошко

    8 4 Отговор
    F-35не можал да запали
  • 2 Русенец

    8 3 Отговор
    Естествено, че ще го отложат. В новият филм Том Круз трябва да лети с нашите Ф-16 пльок 70, а те още са само на чертеж.
  • 3 хаха

    5 0 Отговор
    Дори във филмите им скапаните самолети не летят