Last news in Fakti

14 Април, 2021 10:14 6 146 6

Лиъм Нийсън снима на яхтата на "криптокралицата" Ружа

  • лиъм нийсън-
  • звезда-
  • филм-
  • снимки-
  • трилър-
  • бургас-
  • созопол

Работното име на лентата, в която участва звездата, е "Memory"

Лиъм Нийсън снима на яхтата на "криптокралицата" Ружа - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Часове, след като британският актьор Лиъм Нийсън кацна у нас, вече станаха ясни и детайлите около филма, в който участва звездата. Снимките ще се провеждат на яхтеното пристанище в Созопол, което в момента е затворено заради филма, предаде bTV.

Част от сцените са свързани с купон на яхта, който завършва с убийство. Сцената ще бъде заснета на яхтата на „криптокралицата“ Ружа Игнатова. Това е най-голямата яхта, която се вижда на пристанището.

Снимките в Созополския залив ще продължат до петък, след това продукцията се мести в София и на други места в страната. Работното заглавие на филма е „Memory“, а режисьор е Мартин Кемпбъл.

Кемпбъл е снимал няколко филма от поредицата с Джеймс Бонд. Новата лента, в която участва Нийсън, е базирана на белгийската – „Спомените на един убиец“.

Самият Нийсън изненадващо пристигна в Бургас в неделя вечерта. Кметът на морския град – Димитър Николов, съобщи за това в личния си профил, като сподели и клип от кацането на звездата на бургаското летище.

Припомняме, че Ружа Игнатова е разследвана за участие в пирамида за измами и пране на пари чрез създаване и разпространение на виртуалната валута "OneCoin".

Разследването установи, че тя успяла да измами около 3 милиона души, които закупили обучителни пакети за криптовалутата "ОneCoin". След това те придобивали и самата криптовалута.

Схемата OneCoin натрупа 4 млрд. долара в целия свят, като Игнатова изчезна през 2017-а в момента, в който беше издадена секретна американска заповед за ареста ѝ.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГанюБалкански

    6 7 Отговор
    е как другояче можем да впечатлим американците ???
  • 2 SH BG

    4 6 Отговор
    Пак ли ще къртят "жълтите павета"?...

    Нали само затова идват да "снимат" в колониалната "територия"...
  • 3 ВИКИLEXUSOSLO

    11 2 Отговор
    Без значение какъв е повода - важно е че актуална суперзвезда на шпионските трилъри като Лиъм Нийсън! Е в умрелия - мутренски Созопол пет дни и снима филм - е достатъчно добра реклама за умрялото южно черноморие.
  • 4 Морето

    8 0 Отговор
    Пак ще наемат родни "звезди", дето ще ги убият още в първия половин час от филма. Такива роли са им приготвили продуцентите на филма. Иначе Лиъм Нийсън е добър актьор, почти няма лош филм, най-много ме изкефи в "А-отборът".
  • 5 драматург

    2 1 Отговор
    Трябва да се снима и на Магурата и до бутнатия паметник на НДК, просле да минат през Кравай и накрая да снимат на джагите... на синьото! Аз ако имах кинтите на Ружа, щех първо да си сменя името... щото е обект на хорски приказки!
  • 6 Kolev

    0 1 Отговор
    Е, ной бургаския кмет сигурно се и на_ал, как няма да публикува, голям комплекс го готи човека, както и местните