Last news in Fakti

19 Април, 2021 12:17 2 439 13

Супергрупата на Врабевски със специална песен за семействата с репродуктивни проблеми (ВИДЕО)

  • милен врабевски-
  • intelligent music project-
  • супергрупа-
  • рони ромеро-
  • репродуктивни проблеми

Битката с демографската криза е една от каузите на създателя на Intelligent Music Project и автор на всички песни на групата д-р Милен Врабевски

Българската супергрупа Intelligent Music Project, водена от своя основен вокалист Рони Ромеро (Rainbow), представи видеоклипа към песента „Listen“, която е част от последния албум на бандата - „The Creation“.

Видеото на „Listen“ е посветено на семействата с репродуктивни проблеми. Именно битката с демографската криза е една от каузите на създателя на Intelligent Music Project и автор на всички песни на групата д-р Милен Врабевски:

„Битката с демографската криза е едно от направленията, в които целенасочено инвестирам от много години. Около този проблем е необходимо активно ангажиране от държавата, но не само – прогресивното намаляване на населението е проблем на всички нас. С моята фондация се опитваме да поощряваме раждаемостта, а асистираната репродукция е един от начините за решаване на демографските проблеми на нацията. С клипа на „Listen“ искаме да дадем повече гласност на тази тема, да привлечем още съмишленици в борбата за това да се раждат повече български деца“.

Благодарение на финансовата подкрепа на д-р Милен Врабевски и неговата Фондация Българска Памет до момента са се родили 36 деца, а във видеото към песента участват и някои от двойките, които Врабевски подкрепя. Клипът пресъздава част от емоциите, през които преминават семействата с репродуктивни проблеми по пътя към сбъдването на мечтата им да имат собствено дете.

Междувременно остава малко повече от месец до голямото турне на Intelligent Music Project, в което освен Рони Ромеро участие ще вземат още двама световноизвестни музиканти – Боби Рондинели (Rainbow, Black Sabbath)и Карл Сентанс от Nazareth.

Българската част от турнето на супергрупата ще се състои в края на май в Пловдив, Варна, Бургас и София, а билети може да закупите в мрежата на Eventim.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Валя

    102 3 Отговор
    Комплексар е врабчо
  • 2 Милиони

    94 0 Отговор
    от въздуха !

    Коментиран от #7

  • 3 Говедото

    96 1 Отговор
    Супергрупа..абе вие знаете ли на какви условия трябва да отговаря една група, за да се нарече ''супергрупа'', а? Иначе каузата е похвална, ама чак пък супергрупа. Ми ето ви една такава и ако мислите, че можете да ги сравнявате...Супергрупа...умрех от смех.

    Коментиран от #9

  • 4 Сила

    100 1 Отговор
    Врабеца тотално изплиска легена!!!Изживява се като сектантски гуру!!! Нещата добиват плашещ характер!!!Трябва спешна намеса на психиатри и полиция!!!
  • 5 Говедото

    99 0 Отговор
    Айде да ви пусна още една, пред които тия смешници не са и начинаещи.
    Докторчето верно се взе на сериозно. Ма нищо, ние поне се забавляваме. СЪС СУПЕРГРУПАТА.....хахахаха!!!!

    Коментиран от #6, #8

  • 6 Говедото

    19 0 Отговор

    До коментар #5 от "Говедото":

    Джак Брус (лека му пръст) е феноменален басист , но не е разбираем за всеки. От тримата той най ме кефи. Единствено над него слагам Джако Пасториус. Но под условие. А колкото до супергрупата на докторчето...нека се пробват, лошо нема.Ама много километри жица има да окъсат докато станат супергрупа. Ако изобщо някога станат де.
  • 7 Завиждаш

    0 62 Отговор

    До коментар #2 от "Милиони":

    - нямащ и процент от качествата на Милен Врабевски. Смея да твърдя, че зная доста неща за него. И не прави "милиони от въздуха", а с дейност, необходима на всички ни - и не само днес. А за парите, дадени и давани от него за "странични" дейности - тези 36 /засега/ деца са показателни за качествата му. Не давайте на завистта да ви диктува мнението...

    Коментиран от #13

  • 8 Лудия меломан

    20 0 Отговор

    До коментар #5 от "Говедото":

    Великани...Жалко, че остана само Клептън. Другите двама са на едно по-добро място. R.I.P Джак Брус...R.I.P Джинджър Бейкър ....
  • 9 Avasito

    23 1 Отговор

    До коментар #3 от "Говедото":

    Ти наясно ли си какво се има предвид когато една група се нарича "Супергрупа". Явно не си и затова се излагаш в с писанията си.

    "Супергрупата" е група съставена от музиканти постигнали значителен успех преди това в други групи или самостоятелно.

    Абе мушмороци, като не знаете що коментирате бе?
  • 10 дани

    97 0 Отговор
    грабевски съвсем е хвръкнал в небесата едни хора като си поискат парите ще се приземи с нос в тротоара и нема да му помогнат връзките на баща му ченгето
  • 11 дидо

    95 0 Отговор
    пералнята завъртя една партида оцапани мангизи, да видим накрая дали прахът за пране е качествен
  • 12 галя

    80 0 Отговор
    всички народни крадци в българия като се видят с некой лев в джоба се захващат обикновено с неща дето не разбират ,правят си собствени футболни отбори така и грабевски си прави собствена банда само дето не е супергрупа,щото той лично нищо не е постигнал в музиката и не може да си мисли че е супермузикант,щото разбира от музика колкото и е доктор, чул недочул от некъде нещо и повтаря като папагал и се мисли за фактор в българската музика във всички сфери в които се напъва е головодников и качествата му се свеждат до това да се прави на голем българин забравяйки че има и други българи в българия
  • 13 въпрос

    4 0 Отговор

    До коментар #7 от "Завиждаш":

    до №7завиждаш и какви качества има врабевски та го хвалиш