Last news in Fakti

30 Април, 2021 11:18 1 361 0

Ноел Галахър с ново тъжно парче (ВИДЕО)

  • ноел галахър-
  • оазис-
  • ново-
  • нова песен-
  • ново парче-
  • дебют

Песента е посветена на починал приятел на музиканта

Ноел Галахър с ново тъжно парче (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Бившият член на британската група Oasis Ноел Галахър пусна новото си парче, носещо името "We're On Our Way Now", пише в. "Сън", цитиран от БТА.

Сингълът е типично меланхолична песен в стила на музиканта. В него Ноел си спомня за починал приятел, с когото не е могъл да се сбогува. Той му пожелава късмет в отвъдния живот.

Това е първата песен от предстояща сборна тава от големи хитове на бандата му High Flying Birds, която чества 10 години от основаването си.

Дебютното излъчване на "We're On Our Way Now" беше направено в сутрешно шоу на Би Би Си-2.

В новия сборен албум ще фигурират две нови песни и се очаква той да излезе през лятото. Ноел е предвидено да гостува в шоуто на Джулс Холанд на 14 май, в което ще съобщи подробности за музикалния си проект.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА