30 Април, 2021 12:31 8 178 6

На 102 г. почина съпругата на Кърк Дъглас

  • кърк дъглас-
  • майкъл дъглас-
  • ан дъглас-
  • почина-
  • холивуд

Ан Дъглас е мащеха на актьора Майкъл Дъглас

На 102 г. почина съпругата на Кърк Дъглас - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Почина съпругата на Кърк Дъглас. Ан Дъглас си е отишла от този свят на 102-годишна възраст, само шест дни след рождения си ден, предава Nova. Филмовият продуцент и вдовица на великия актьор е починала в дома си в Бебърли Хилс, съобщават близки на семейството. Не се посочва каква е причината за смъртта ѝ.

"Ан ще остане в сърцата ни завинаги. Тя беше повече от мащеха. Тя извади на яве най-доброто от всички ни, особено от моя баща. Той никога нямаше да постигне тази слава без нейната подкрепа. Катрин, аз и децата я обожавахме", заяви доведеният ѝ син - звездата Майкъл Дъглас, който отдаде почит към мащехата си в изявление.

Смъртта на Ан Дъглас идва след малко повече от година от смъртта на съпруга ѝ Кърк. Легендата от Златната ера на киното си отиде на 103-годишна възраст през февруари 2020 година. Кърк се жени за Ан Буйдънс, както е моминското ѝ име, три години след развода си. Двамата са заедно повече от 60 години. От любовта им се раждат двама синове - Ерик и Питър.

„Имах късмет да намеря сродна душа преди 63 години и вярвам, че нашият чудесен брак и дългите ни нощни разговори ми помогнаха да преживея всичко”, споделя преживе актьорът.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Абе

    3 1 Отговор
    Тц тц е от какво...

    Коментиран от #3

  • 2 Пенко

    18 0 Отговор
    Авторе: Бебърли Хилс няма. Виж ... Бевърли Хилс има.
    Четете си поне един път статиите, моля.
  • 3 знаещ

    12 2 Отговор

    До коментар #1 от "Абе":

    Е как от какво?! Ти не знаеш ли от какво се умира на днешно време?
    Много ясно, че е от коронавирус. На днешно време няма друга прична за смъртта. Дори сезонният грип го няма вече две години. Сърдечноболни, онкология.. няма такива неща! Има корона и толкова.

    Коментиран от #4, #5

  • 4 Точно

    3 1 Отговор

    До коментар #3 от "знаещ":

    така освен коронка друго няма.
  • 5 Варна

    3 5 Отговор

    До коментар #3 от "знаещ":

    Евала, знаещ....ама ако ти доживееш до 102-годишна възраст, няма да умреш от коронавирус, а от старост. Ти какво очакваш-тази жена да живее до 150 години и чак тогава да се тръшне да умира ли?! Що за изказване направи...не е истина направо
  • 6 dfu

    3 0 Отговор
    Жалко за жената. Ако не беше ковит, можеше да живее поне още 102 години...