Last news in Fakti

7 Май, 2021 14:14 1 754 9

Виктория работи със сценичния режисьор на Little Mix и Дуа Липа за Евровизия 2021

  • виктория-
  • виктория георгиева-
  • дуа липа-
  • евровизия-
  • репетиция-
  • little mix

Дан Шиптън вече е в България и репетира с Виктория

Сценичният режисьор на световноизвестната музикална група Little Mix и хитовата поп изпълнителка Дуа Липа ще работи с Виктория за Евровизия 2021. Дан Шиптън гостува в София, където проведе репетиции с българския представител в най-голямата музикална надпревара.

Виктория ще вземе участие във втория полуфинал на Евровизия на 20-и май с песента „Growing Up is Getting Old”, а зрителите в цяла Европа и българите в чужбина ще могат да я подкрепят. За първи път на сцената в Ротердам българката ще излезе на 11-и май, когато ще се проведе първата репетиция на България.

Дан Шиптън е сценичен режисьор от Великобритания и реализира много от най-големите ТВ програми на BBC. Освен с работата си със световно известни изпълнители, той работи и по създаването на откриващата и закриващата церемония на Олимпийските игри в Лондон.

За сценичното представяне на България и Виктория за Евровизия 2021 той ще си партнира с Марвин Дитман - режисьор, хореограф и креативен директор, който е печелил Евровизия през 2014 година с Австрия и Кончита Вурст. Зад гърба си Дитман има и трето мяста на Евровизия 2018 с австрийския изпълнител Сийзър Сампсън.

Дан Шиптън сподели впечатленията си от работата с Виктория: “Виктория е невероятен артист и се радвам, че имаме възможност да работим заедно. Харесах я още в първия момент. Има страхотна енергия и успява да заплени всеки, който я гледа. Тя е много емоционален човек и успява да покаже това чрез песните си, които наистина те карат да се замислиш за важните неща в живота. Това със сигурност ще я отличи от всички останали артисти в конкурса през 2021 година. Вярвам, че ще се справи страхотно.”

Българското участие в песенния конкурс Евровизия се реализира като публично-частно партньорство между БНТ и Ligna Group, с подкрепата на българската финтех компания iCard – генерален спонсор на Евровизия България.

Евровизия 2021 ще се проведе в Ротердам на 18-и, 20-и и 22-ри май. Зрителите в България могат да гледат шоуто на живо по БНТ 1 от 22:00 часа.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 честен ционист

    1 1 Отговор
    Тая работи, Ганчо плаща.. Накрая пак у канала.
  • 2 цербер

    5 3 Отговор
    БРАВО,НЕКА,МОМИЧЕТО Е МНОГО ТАЛАНТЛИВО,ИСКРЕННО Й ЖЕЛАЯ УСПЕХ НА ВИКТОРИЯ!!!!!!!!!!
  • 3 глоги

    0 2 Отговор
    Дан Шиптън гостува в София, където проведе репетиции с българскАТА представителКА в най-голямата музикална надпревара.
  • 4 ДЮРАН ДЮРАН ЯДАТ КУС КУС В БАДЕН БАДЕН

    1 3 Отговор
    ....И ТЯ ЛИ ЩЕ РАЗХОЖДА РОКЛИ ПО ПОДИУМИ ТЕ НА ЕВРОВИЗИОН👚👚👚👚

    Коментиран от #7

  • 5 Лего

    2 1 Отговор
    ЩЕ РАЗХОЖДА РОКЛИ,РАЗБИРА СЕ,НЯМА ПО БАНСКИ ДА ИЗЛЕЗЕ ДА ПЕЕ НА КОНКУРСА. ВИЖ МАРИЯ КАК ГИ РАЗХОЖДА ЗАЕДНО С ПАРИС ХИЛТЪН. МАКАР,ЧЕ ПАРИС СЕ РАЗХОЖДА ПО ГАЩИ. РОКЛЯТА, С КОЯТО БЕ НА НАГРАДИТЕ "ОСКАР" Й Е РОКЛЯ ОБРАЗНО КАЗАНО.
  • 6 любител

    4 3 Отговор
    коя е па тая коя е и другата и какво ни интересува. пишете поне на кой човек е и къде ще ходи да харчи народни пари така е много лесно.
  • 7 любител

    1 1 Отговор

    До коментар #4 от "ДЮРАН ДЮРАН ЯДАТ КУС КУС В БАДЕН БАДЕН":

    ще маа гащи те за друго не стават избранниците на някой си ама той да им плаща а не да харчат народни пари.
  • 8 Ойровизия

    2 1 Отговор
    Успех, Виктория!
  • 9 Сульо

    0 1 Отговор
    На тая кифла и режисьора на Майкъл Джексън да дойде нищо не може да направи щото тя е природно тъna и некадърна. И ще заеме 1во място....отзад напред.