Last news in Fakti

25 Януари, 2013 13:14 1 292 0

Джей Джей Ейбрамс снима седмите "Междузвездни войни"

  • джей джей ейбрамс-
  • "междузвездни войни"-
  • филм-
  • поредица

Американският режисьор Джей Джей Ейбрамс ще снима седмия епизод от киносагата „Междузвездни войни“, съобщи АП, позовавайки се на информация за студията Walt Disney от специализирани издания като „Холивуд рипортър“ и „Варайъти“.

Предполага се, че филмът ще излезе на екран през 2015 г. Негов сценарист е носителят на „Оскар“ Майкъл Арнд („Мис Слънчице“, „Играта на играчките 3“).

През 2012 г. Walt Disney закупи за 4,05 млрд. долара компанията, създала поредицата – Lucasfilm на идеолога на „Междузвездни войни“ Джордж Лукас. Първият епизод излезе през далечната 1977 г. и постигна колосален световен успех. През 1997 г. всички филми от сагата бяха преработени и преиздадени с усъвършенствани ефекти. 

Името на Джей Джей Ейбрамс и преди фигурираше в списъка на най-вероятните претенденти за режисьорското кресло на поредните „Междузвездни войни“, но   в един момент бе оповестено, че той е отказал. Предложението да се заемат със суперпродукцията е било отхвърлено и от Стивън Спилбърг, Гийермо дел Торо и Джос Уидън.

Ейбрамс е известен като автор на два от филмите от поредицата „Стар Трек“, „Мисията невъзможна 3“ и е сценарист на „Армагедон“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА