Last news in Fakti

13 Май, 2021 11:20 1 848 2

Песен събра популярни музиканти и артисти в памет на Димо от P.I.F. (ВИДЕО)

  • димо-
  • песен-
  • муизиканти-
  • в памет-
  • p.i.f.-
  • артисти-
  • opus 4

Парчето "OPUS 4" е първият сингъл от новия албум на групата

Първият сингъл от новия албум на група P.I.F. - "OPUS 4", е и последният с участието на Димо Стоянов, който си отиде преждевременно от този свят миналия декември, след като почина от COVID-19.

Албумът "P.I.F. 6" е в памет на вокалиста, а видеоклипът на "OPUS 4" събира популярни музиканти и артисти, сред които Любо Киров, Мариус Куркински, Мария Илиева, Графа, Миро, Михаела Филева, Койна Русева, Орлин Павлов, Стефан Вълдобрев, Дичо, Диляна Попова, Александър Сано, Дара, Ники Кънчев, Китодар тодоров и много други.

Последният кадър с Димо Стоянов в клипа е от църквата край яз. "Жребчево". Той не е трябвало да бъде финален в оригиналния клип, но по стечение на обстоятелствата той е станал такъв.

"Толкова много разнолики артисти дойдоха, събраха се и направиха този клип. Всеки отдели от времето си, от емоциите си, от нервните си клетки - даде същността си в името на Димо", споделя Койна Русева в предаването "Преди обед".

"Истината е, че всеки един е по някаква причина в клипа - защото е бил близък с Димо или защото са работили заедно. Дали защото Димо много го е харесвал, или обратното", каза режисьорът Николай Мутафчиев.

"Конкретно за този клип в очите на хората се четеше Димо, четеше се удоволствието да си имал контакт с този човек, срещите с него. Това се четеше в очите на всички хора пред и зад камерата, които създадоха клипа", добавя и операторът на клипа Калоян Божилов.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 честен ционист

    0 3 Отговор
    Оставаше и депутатът Калин Вельов да думка с тъпана и Славуца с дайрето. Личи си почерка на някое мазно НПО с тая разбита църква накрая на тая сбирщина.
  • 2 Точка Омега

    0 2 Отговор
    Аман от сатанисти.