Last news in Fakti

16 Май, 2021 23:00 3 246 4

Емили Блънт не се вижда във филми за супергерои

  • емили блънт-
  • актриса-
  • филм-
  • супергерои

Преди е получавала подобни предложения

Емили Блънт не се вижда във филми за супергерои - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Актрисата Емили Блънт призна, че не планира да играе във филми за супергерои, съобщи Digital Spy.

Тя заяви, че е имала предложение за голяма роля в такъв тип филми. Преди е можела да играе в ‘Железния човек‘‘.

Тогава обаче е пропуснала ролята заради друг филм. През последните седмици постоянно се спекулира, че тя и нейният съпруг Джон Карсински може да получат главните роли във ‘‘Фантастичната четворка‘‘.

Сега тя признава, че никога не е чувствала филмите за супергерои като подходящи за нея. Блънт признава, че просто не се вижда в такава роля.

Все пак тя не отхвърля напълно възможността някога да играе и герой. Това обаче трябва да стане при условие на много добър сценарий и различен поглед по темата.

В момента се очаква излизането на няколко филма с нейно участие.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Анджело

    7 6 Отговор
    Аз таз само в порнаци я виждам

    Коментиран от #2

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 На повърхността

    6 4 Отговор
    Никой сериозен актьор не трябва да играе в съвременна тъпотия със "супергерои" направена по комикси - книжки с картинки за деца под 10 години. Аз съм шокиран как възрастни в САЩ "четат" само комикси. Американските филми в последните години са с клиширани елементарни сценарии и изкуствени подсилени цветове които липсват в реалния живот - пример са сапунените опери на Нетфликс. Моделът им са пак комиксите.
  • 4 надарена кака

    2 0 Отговор
    Дреме ми на коприненитепрашки!