Last news in Fakti

19 Май, 2021 10:45 2 296 7

Графа обяви 10 дати за лятно турне

  • графа-
  • турне-
  • концерти-
  • обиколка

Феновете на певеца го заляха с радостни коментари в социалните мрежи

Влади Ампов - Графа обяви 10 концертни дати на открито за лятото на 2021 година, с което предизвика бурни емоции сред феновете си, които всяка година с нетърпение очакват анонсирането на събитията, за да запазят своя билет. Най-силна беше реакцията на почитателите му в Пловдив, които първоначално не откриха своя град в концертния списък и мигновено затрупаха профилите на Графа в социалните мрежи с коментари и съобщения. Организаторите от "Монте Мюзик" незабавно ги успокоиха, като само няколко часа по-късно обявиха шоу в Античен театър, намиращ се в Града по тепетата.

До момента датите от Grafa Summer Tour са:

22 юни - Бургас (Летен театър);

27 юни - Велико Търново (Летен театър);

28 юни - Варна (Летен театър);

15 юли - Сливен (крепост "Туида");

18 юли - Стара Загора (Античен форум "Августа Траяна");

19 юли - Плевен (Летен театър);

22 юли - София (Sofia Summer Fest);

11 август - Созопол (Амфитеатър) и

8 септември - Пловдив (Античен театър).

Очаква се да бъдат съобщени и нови дати през септември, както и концерти в зали през есента.

През изминалата година Графа добави нов, свеж репертоар към програмата си. Певецът, който не спира да изненадва от сцената, вписа в сетлиста си колаборацията с Fabrizio Parisi & The Editor - "Prison". Тракът влезе в ротация в MTV Clubs и в плейлистите на радиостанции в целия свят. Само преди два месеца изпълнителят представи песента "Химера", която и към днешна дата е в топ 10 на най-излъчваните песни в българския ефир. За горещия сезон, продуктивният музикант е подготвил две изненадващи колаборации, но все още не съобщава подробности за тях.

За силното начало на всеки от концертите от Grafa Summer Tour основен принос ще имат децата-музиканти от "Джуниър бенд". Тазгодишните финалисти в един от най-популярните телевизионни риалити формати печелят симпатиите на Графа, след като подгряват част от събитията в миналогодишното му турне. Тогава Графа открито заявява, че е един от най-големите фенове на детския духов оркестър. За да подкрепи твърденията си с факти, Графа пътува до Велико Търново и заедно с "Джуниър бенд" записват нова версия на летния му хит "Ти грееш".

Симпатичните музиканти са ученици от СУ "Емилиян Станев" в старопрестолния град и са на възраст от 9 до 18 години. Харизматичното им присъствие на сцената завладява публиката и заразява с настроение именно заради възрастовата разлика на оркестрантите.

Лятото наближава, а заедно с него очакването за много красиви и споделени моменти, усещането за свобода и усмивки без повод под слънчевото небе. Концертите на Графа на открито със сигурност ще са важна част от лятната програма на всеки меломан. Билетите са вече в продажба в мрежата на Eventim, а интересът към концертите е голям.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кой

    8 3 Отговор
    ли ще се затърчи ?!
  • 2 Винкело

    4 1 Отговор
    Публикувано във факти.бг: "вписа в сетлиста си колаборация. Тракът влезе в ротация в MTV Clubs и в плейлистите" Басимо! Феновите сигур взривиха мрежата?

    Коментиран от #4

  • 3 Гафа

    9 3 Отговор
    Винагисъмсе чудил, какъв шебек трябва да си, за да посещаваш концерти на сегашните, родни звезди.
    Честно казано, от поне 20 години не съм чувал свястна музика от БГ музикантите. Пошлост, сричане, някакви музиклани ефети със съмнително качество с които се опитват да прикрият вокалното бездарие на "изпълнителя" и нищо повече.
    Вижте го тоя застарващ ке леш как се е облякал като последен клошар, само и само да стане интересен за шилетата, които го "следват"!
    Абсолютен кич!
  • 4 естет

    4 1 Отговор

    До коментар #2 от "Винкело":

    Това, което си цитирал е за телетата, които си припадат по купешки думи, защото по тоя начин се чувстват "фешън".
    Такива телета не се интересуват от това, което слушат, а посещават концерти само, за да има с какво да се фукат пред другите телета.
  • 5 сила

    6 2 Отговор
    моля някой да посочи други фенове на Владко освен мама и татко......
  • 6 препис

    3 1 Отговор
    Пошлост, сричане, някакви музикални ефекти със съмнително качество ,с които се опитват да прикрият вокалното бездарие на "изпълнителя" и нищо повече. ГЛЕДАЙ "ЕВРОЛИЗИЯ" В РОТЕРДАМ И ЩЕ ТИ СТАНЕ ЯСНО ЗА КАКВО ИДЕ РЕЧ!
  • 7 Гост

    4 1 Отговор
    По колко плащат да отидеш на концерта му?