Last news in Fakti

19 Май, 2021 13:13 1 644 1

Нина Николина представя своя „Сън“ (ВИДЕО)

  • нина николина-
  • сън-
  • видео-
  • концерт-
  • песен

Картини и скулптури оживяват във видеото на Нина Николина „Сън“

Видеореализацията на „Сън“ е в типичния за Нина Николина арт стил. Част от снимките са реализирани в Национална академия по изкуствата, сред изящни картините и скулптури.

В „Сън“-я на Николина, със силно актьорско присъствие нахлуха студенти от НАТФИЗ и танцьори от „Танци на високи токчета“. Видеото е със специалното участие на Галина Манова – Сатен. Режисьор, оператор и сценарист е Александър Моллов.

Музиката и аранжиментът са на Явор Русинов, работил с имена от световната сцена. Текстът е на Нина Николина. В песента, прецизно и с вкус са включени мотиви от българска народна песен. Сингълът има версия и на английски език.

„Сън“ се реализира с подкрепата на Министерство на културата.

Юни месец стартира отложеното национално турне „Класика & Традиция“ с Държавна опера Русе. Турнето ще премине през градовете - 16.06 - Казанлък,

23.06 - Бургас,

30.08 - Добрич,

31.08 - Балчик,

2.09 - Шумен.

Предстоят и концертите на Нина Николина и „Магическите гласове на България“ на нетрадиционни места – пещерата „Леденика“, Белоградчишките скали и в Родопската теснолинейка с маршрут Септември - Добринище.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 цербер

    2 0 Отговор
    В „Сън“-я на Николина, със силно актьорско присъствие нахълтаха студенти от НАТФИЗ и танцьорки от „Танци на високи токчета“. МЪЖЕТЕ НЕ НОСЯТ И НЕ ОБУВАТ ОБУВКИ С ВИСОКИ ТОКЧЕТА.