19 Май, 2021 13:48 2 520 0

"Круела" идва до дни (ВИДЕО)

  • круела-
  • ема стоун-
  • круела де вил-
  • премиера

Премиерата на филма за най-стилната злодейка на Дисни е след 10 дни

На 28 май е премиерата на "Круела" с Ема Стоун, съобщават от "Форум филм".

Действието във филма се развива в Лондон през 70-те години, в разгара на пънк-рок революцията. Историята е за това как едно талантливо, независимо и отказващо да следва обществените норми момиче се превръща в емблематичния, обсебен от идеята за палто от далматинци злодей Круела де Вил.

Основната песен - Call me Cruella, която присъства в саундтрака и в албума с оригинална музика от филма, е на мултиплатинената, номинирана за редица престижни награди инди рок група Florence and The Machine.

"Някои от първите песни, които се научих да изпълнявам, бяха на Disney. А често злодеите имат най-добрите музикални моменти във филмите. Затова, да помогна за създаването и изпълнението на песен за "Круела" е сбъдването на отколешна детска мечта. Много съм благодарна на Никълъс Брител и Disney, че ми оставиха толкова голяма творческа свобода и че ми се довериха за красивата лудост на Круела", разказва вокалистката Флорънс Уелч.

Режисьор на "Круела" е Крейг Гилеспи, а сценарият е на Дана Фокс и номинираният за "Оскар" Тони МакНамара, по идея на Алин Брош МакКена, Кели Марсел и Стив Зисис, по романа "Сто и един далматинци" на Доди Смит, предава БТА.

Участват още Марк Стронг, Пол Уолтър Хаузър, Емили Бийчъм, Джоел Фрай.

Световната премиера на филма, на която бяха поканени звезди и критици, се състоя снощи в Лос Анджелис. Освен актьорите, по червения килим можеха да се видят и уникалните тоалети, в които бе облечена Ема Стоун по време на снимките на лентата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА