Last news in Fakti

28 Май, 2021 11:14 5 501 9

Кайли Миноуг: неугасващ блясък на 53 г. (ВИДЕО+СНИМКИ)

  • кайли миноуг-
  • рожден ден-
  • австралия-
  • певица

Тя е една от най-ярките австралийски музикални звезди

Кайли Миноуг: неугасващ блясък на 53 г. (ВИДЕО+СНИМКИ) - 1
Снимки: БГНЕС/ EPA

Чаровната Кайли Миноуг е родена на 28 май 1968 г. в Мелбърн, Австралия. От тийнсензация в телевизионна сапунена опера до една от кралските особи в поп музиката, с тридесетгодишна кариера зад гърба и над 80 милиона продадени копия от записите ѝ, преборила рака на гърдата - австралийската звезда Кайли Миноуг навърши 50 години през 2018 година и все още е "в играта", пише Дарик.



Бъдещата звезда опровергава безмилостните критици, които в началото я наричат "пеещо вълнисто папагалче" и успява да се наложи като звезда от световна величина и като един от най-продаваните и разпознавани австралийски изпълнители. Статутът ѝ на международен секс символ също е неоспорим.

Кайли Миноуг: неугасващ блясък на 53 г. (ВИДЕО+СНИМКИ)



Музикалната кариера на Кайли Миноуг започва през 1987 г., когато австралийката записва кавър на парчето "Loco-Motion" на Литъл Ива със заглавието "Locomotion". Версията на Миноуг бележи успехи не само в родината ѝ, където достига първото място в чартовете, но и във Великобритания, Канада и САЩ.

Кайли Миноуг: неугасващ блясък на 53 г. (ВИДЕО+СНИМКИ)


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ужас

    7 16 Отговор
    стар короед :)
  • 2 Медуза

    21 1 Отговор
    Това миньонче-милф е идеално да хване "микрофона" и да не го пусне поне два часа. Че може да пее хубаво-спор няма. Че е секси-също. Да е жива и здрава и още хитове да вади.
  • 3 DrivingPleasure

    19 2 Отговор
    Класа над Мадона!

    Коментиран от #6

  • 4 80 милиона копия

    0 10 Отговор
    Нито Кайли Миноуг, нито AC/DC са "австралийски" звезди.
  • 5 И тая ли пие кръв от деца

    5 13 Отговор
    Напишете adenochrom hollywood и ще припаднете колко деца изчезват за час по 2000 в Кравария...само за два месеца , докато имаше карантина в Калифорния, бизнеса с адрнохрома спрял и вижте снимки на Джони Деп направо - от младеж се превърнал в старец, Селин Дион също , оная обратната елен дегрийн...ужас с 30 години състарени само за два месеца ако не личат детска кръв...всичко е документирано със снимки и факти , прости ги потърсете и вижте
  • 6 Ти па намери

    4 1 Отговор

    До коментар #3 от "DrivingPleasure":

    Да я сравняваш с тази италианска сиганка.
  • 7 Пустиняк

    4 1 Отговор
    Държи се наборката!
  • 8 No Exit

    3 0 Отговор
    За съжаление никога не роди. Раждат ръ̀ждавите потни свинки от гетата. То и в природата е така - най плодовити са плъховете и хлебарките
  • 9 яъъъэээуаоа

    1 0 Отговор
    Особено на последната снимка си е баш сбабичосана.Нито е неувяхваща, нито е бляскава, а просто лелка. Ни дете роди, ни осинови. Егоистка, дето цял живот работата й беше да изпее една песен и да се годява за тоя и оня.