3 Юни, 2021 13:04 1 955 4

Българин режисира Кевин Спейси

  • кевин спейси-
  • режисьор-
  • нов филм-
  • нетфликс-
  • ивайло брусовски-
  • ивайло димитров

Звездата се връща на екран след обвиненията в секс тормоз

Българин режисира Кевин Спейси - 1
Снимка: shutterstock

Българин, на име Ивайло Брусовски, е вписан като асистент-режисьор на високобюджетен проект, продуциран от гиганта Нетфликс.

Рожденото име на българина е Ивайло Димитров, но още като студент в НАТФИЗ през 90-те години решава да се прекръсти. Убеден в приликата си с Брус Уилис, той променя фамилията си на Брусовски. Именно неговото име фигурира в проекта "Гор", биографична драматизация на живота на легендарния американски писател Гор Видал, която трябваше да се появи преди 3 години. Премиерата обаче беше отменена и до ден днешен събира прах.

Причината Нетфликс да загуби 39 милиона долара от показването ѝ (както самата компания призна покрай отмяната) е в разразилия се скандал около Кевин Спейси. Звездата попадна под кръстосан огън от обвинения. През 2017 негов колега го обвини публично, че му е посегнал през 1986 г, когато е бил 14-годишен. Кевин Спейси се извини и призна, че тогава е бил пиян, а също и призна, че е гей, но това не попречи на още няколко актьори да отправят същите обвинения към него.

Мегахитът "Къща от карти" веднага бе спрян (по-късно героят му бе убит), Кевин Спейси бе изрязан от вече готов филм на Ридли Скот, който взе нечувано решение сцените с Кевин Спейси да бъдат презаснети с друг актьор. Сталинската чистка спихна, когато се оказа, че повечето обвинения падат в съда, а през 2019 година самите прокурори се отказаха от едно от делата, защото свидетелят отказа да дава доказателства и информация, пише сайтът Еpicenter, позовавайки се на роден таблоид.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ракия

    2 0 Отговор
    Ама правят ли шак-шука !
  • 2 Голям

    4 0 Отговор
    Праз !
  • 3 оскар бг

    6 0 Отговор
    Ей ние българите направо разбихме Холивуд.Да беше жив Чаплин,щеше да изиграе Тодор Колев.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.