19 Юни, 2021 10:55 2 665 9

Братя Аргирови с важна задача

  • бургас и морето-
  • братя аргирови-
  • рецитал-
  • жури

Те ще бъдат и част от журито на фестивала "Бургас и морето"

Светослав и Благовест от любимия български дует братя Аргирови ще зарадват публиката със специален рецитал по време на Националния конкурс за песен "Бургас и морето 2021“. Те ще бъдат и част от журито, което заедно с вашите гласове ще определи песните победители на 31 юли. На тази дата ви очакваме в Летния театър на Бургас за една вълнуваща вечер. В журито на конкурса влизат още журналистът Кирил Вълчев, диригентът Цанислав Петков и музикантът Дани Милев.

Атанас Стоянов, познат още като Наско – водещият на "Любими песни за любими хора“ по БГ Радио, се включва не само като представител на журито, но и като водещ на музикалното събитие. На честотите на БГ Радио пък ще имате възможността да се запознаете с авторските екипи на песните и да разберете любопитните подробности по създаването на всяка една от тях.

Конкурсът ще има и втори водещ – Драгомир Драганов. Драго е приятел на "Бургас и морето“ и се заема с написването на интересен сценарий, който да представи по най-добрия начин музиката на участниците.

А кои са песните финалисти? Имената на изпълнителите? Авторите, създали музиката, текста и аранжимента? Всичко това ще бъде обявено в понеделник, 21 юни.

Във Facebook страницата на фестивала "Бургас и морето“ ще откриете любопитна информация, свързана с всеки етап от подготовката на събитието.

Организатор на конкурса, наричан още "Малкият Орфей", е Община Бургас.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Щипко Мерев

    15 3 Отговор
    Боже Господи, имат гласчета като мишлета. 5 песни, може да са били атрактивни преди 40г. ама вече няма как да се наложат, огладняха...
  • 2 Горо

    8 0 Отговор
    На стари години братя Аргирови много се разлигавиха. Приятелството няма нищо общо с таланта, а те паднаха ниско като записаха песен със маминото синче на Катерина Евро Сашко - абсолютно посредствена песен, колкото и да се върти по радиостанциите.
  • 3 саки

    6 0 Отговор
    Бе тия що не си седят в Норвегия ? Айде отивайте си .
  • 4 Хаджи Генчо

    6 1 Отговор
    Защо реанимирате тези скучни,досадни и страшно самовлюбени едроглави индивиди? Не трябва ли да са подсъдими за групов секс с малолетна( макар и много "талантлива", впоследствие)?
  • 5 Ммм...да

    3 0 Отговор
    Арменец,грък и евреин нямат наяждане ! Излагат се на стари години.
  • 6 Пед@ли

    3 0 Отговор
    Да ходят да пеят в Банкя
  • 7 „Идолите ”от времето

    2 1 Отговор
    На ТУРБО кумунизъмъ
  • 8 Гост

    2 0 Отговор
    Тези роми имат пари това е за слава и известност.
  • 9 Бамби

    2 0 Отговор
    Тия двамата пак са си загубили гардероба некъде по магистрала ''Тракия''