28 Юни, 2021 11:42 4 434 1

Изабел Аджани на 66 г.

  • изабел аджани-
  • френска актриса-
  • рожден ден

Френската актриса притежава удивителна екзотична красота

Изабел Аджани на 66 г.  - 1
Снимки: Shutterstock

„Няма нищо по-смешно от това да се ласкаеш, че си звезда. Защото днес си звезда, а утре?“, казва известната френска актриса Изабел Аджани, макар успехът ѝ в киното да ѝ е донесъл 5 награди Сезар и две номинации за Оскар.

Изабел Ясмин Аджани е родена на 27 юни 1955 г. в Париж. Дъщеря е на алжирския емигрант и германка. С екзотична красота, съчетана с драматичен талант, пътят ѝ е лесно предвидим, пише Дарик.

Изабел Аджани на 66 г.



Филмът, който я прави известна е „Историята на Адела Ю“. Благодарение на него кинокритиците наричат таланта ѝ "чудовищен", а нея самата „най-красивото чудовище на киното.” Най-известните филми с нейно участие са „Камий Клодел“, „Историята на Адел Ю“, „Квартет“, „Кралица Марго“, „Убийствено лято“ и „Обладаване“. Тя се откроява сред повечето актриси на 70-те и 80-те години и няма нищо общо с русокосите сексбомби на Холивуд.

За разлика от успешната ѝ кариера, личният ѝ живот е разкъсван от множество връзки и любовни провали. Повечето от мъжете ѝ я напускат. Актрисата става още по-дистанцирана и малко хора могат да се похвалят, че са нейни приятели.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Брендиманска

    1 3 Отговор
    А не я мислете. Тая джанка е трасена и парета си има