Last news in Fakti

15 Юли, 2021 09:47 1 478 2

Интервюто на Меган и Хари при Опра с номинация за "Еми"

  • принц хари-
  • меган маркъл-
  • опра уинфри-
  • интервю-
  • награда-
  • еми

Знаковото интервю предизвика бурни реакции по цялата планета

Интервюто, което принц Хари и Меган Маркъл дадоха пред Опра Уинфри в началото на март, получи номинация за престижната награда за телевизия „Еми“, предава bTV.

Разговорът бе излъчен ексклузивно по американската Си Би Ес на 7 март, а 24 часа по-късно и по британската Ай Ти Ви. Интервюто ще се конкурира за наградата с четири други предавания, сред които шоуто на Дейвид Летерман по „Нетфликс“ и „Стенли Тучи: В търсене на Италия“.

Ден след излъчването Опра Уинфри сподели, че целият разговор е продължил 3 часа и 20 минути, като впоследствие е бил съкратен до час и 25 минути, за да се вмести в отделеното му ефирно време.

В САЩ интервюто е било гледано от 17 милиона души, а във Великобритания – от 11 милиона. След излъчването в много други държави общата аудитория на предаването е близо 61 милиона.

Принц Хари и Меган Маркъл са съседи на Опра Уинфри в Монтесито, Калифорния, но интервюто не бе заснето в някой от техните домове, а в неназовано имение, което се намира в същия квартал.

Церемонията за връчване на престижните тв награди "Еми" ще се проведе на 19 септември. Надеждите са това да бъде една от първите церемонии през 2021 г., която ще бъде с минимални ограничения заради пандемията.

В категориите за сериали се очаква най-много статуетки да получат „Историята на прислужницата“ и „Короната“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    5 0 Отговор
    Дъртата знае ли ? Да не й дойде времето на Опра.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.