Last news in Fakti

16 Юли, 2021 10:16 2 562 7

Нели Петкова пусна нов албум, записан в България и САЩ

  • нели петкова-
  • албум-
  • песен-
  • дует-
  • виктор калев

В част от песните се съдържат мотиви от автентичния български фолклор

Нели Петкова реализира студийния си албум “Тук до мен”.

Личен, емоционален и откровен като заглавието, албумът съдържа 11 песни, многообразни като стил и звучене – поп, денс, акустични.

Нели Петкова е съавтор на музиката на почти всички песни, като част от тях съдържат и мотиви от автентичния български фолклор.

Нели Петкова пусна нов албум, записан в България и САЩ

От 15-и юли албумът „Тук до мен“ е наличен във всички дигитални платформи. CD тиражът на албума се реализира с любезната подкрепа на “Black Sea Gold Pomoriе” и може да бъде закупен от музикалните магазини и официалния сайт на певицата (www.nellypetkova.com).

“Тук до мен” носи името на едноименната балада на Нели Петкова в дует с обичания актьор Виктор Калев.

Нели Петкова пусна нов албум, записан в България и САЩ

По повод издаването на албума, артистите решиха да изненадат своите почитатели с видео от изпълненията им по време на турнето на моноспектакъла “Грамофонът” и музикални фестивали.

Звукозаписите на песните са осъществени в България и САЩ.

Песните на английски език, записани в Ню Йорк са с американските автори - Sean Wood, Anna Paddock, Mario J McNulty. Другите автори в албума са: DJ Dian Solo, Лора Димитрова, Искрен Тончев - Искрата, Росен Димитров, Ивайло Вълчев, Спас Лазаров, Деян Асенов, Йордан Ботев, Стойчо Стоянов, Милко Михайлов, Васко Иванов – Dexter, Kristo, Кристиан Илиев.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ма тя не прилича на себе си.

    11 1 Отговор
    Ужас, спрете бе жени.
    Направо сте смешни с тия корекции.
  • 2 Механик

    5 0 Отговор
    Ех, какви женствени "джендъри" имапе едно време. Па сега гледай на какви приличат!
    п.п.
    Като пуска албума, да гледа да не го пусне над нещо твърдо, че да се потроши.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Чичо

    6 2 Отговор
    Тя ще пее ли или иска да й гледаме котето? И ако иска да я гледаме, да я покаже както трябва. Певица или ексхибиционистка?
  • 5 Сандо

    4 1 Отговор
    Бързия преглед на снимките ни убеждава,че новоизгряващато звезда не е имала проблеми с най-важното в тоя бизнес:финансирането.Сега остава да си намери и публика.
  • 6 Гришо

    2 0 Отговор
    Нели Петкова е една много красива и нежна жена.Когато е с къдрава коса има извесна прилика с Мерилин Монро.Народните и песни който изпя с Ку-Ку Бенд са страхотни.Това мога да кажа за нея.
  • 7 въпрос

    1 2 Отговор
    кой и какъв е грозника до нея